Zaten izledikten sonra açtım bu konuyu. Hayır ben S3 kullanıcısıydım ama çok sorun yaşadım. Şimdi telefon değiştireceğim. Bugün 6S de çıkacak. İkisinden birini alacağım. Evet, Samsung'u eskiye göre belki kıyaslamamak lazım ama dediğim gibi beni çok hırpaladı. Telefon delirtti, o yüzden çok ikilemde kaldım. Kafamda soru şu; Note 5 ya da i6S.Sana Tecnopat Not5 incelemesini öneririm. Soru mu soruyorsun telefonumu kötülemeye çalışıyorsun anlamış değilim.
Kalem ihtiyacınız yoksa S6 da önerebilirim. Zaten Note 5, S6'nın Note versiyonu hali. Arayüzünde hiçbir sorun yok denilebilir.Zaten izledikten sonra açtım bu konuyu. Hayır ben S3 kullanıcısıydım ama çok sorun yaşadım. Şimdi telefon değiştireceğim. Bugün 6S de çıkacak. İkisinden birini alacağım. Evet, Samsung'u eskiye göre belki kıyaslamamak lazım ama dediğim gibi beni çok hırpaladı. Telefon delirtti, o yüzden çok ikilemde kaldım. Kafamda soru şu; Note 5 ya da i6S.
Çok fazla denemez RAM kullanımı yeni TW için. 3 GB RAM'e sahip olan S6, boştayken %60 civarında seyrediyor. Note 5'i inceleme fırsatım olmadı ama onun da bu civarlarda olduğundan eminim.Touchwiz arayüzü eskisi gibi değil fakat hâlâ Touchwiz arayüzünde RAM kullanım yüzdesi çok fazla. Note 5'teki 4 GB RAM kendini burada konuşturuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.