Samsung Galaxy Note 8 Fiyatı Düşer mi?

Ahmet Bilge

Megapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler.
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Galaxy Note 8 almak istiyorum. Ancak şu anki fiyatı bana yüksek geliyor. Ben aldıktan hemen sonra pat diye indirim yaparlarsa üzülürüm vallahi.
Sizce fiyatı ne zaman, ne kadar düşer?
Fikirlerinizi bekliyorum. Okuyanlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 2 ay bekleyele bilirsen S9 çıkıcak belki fiyatı düşer.
Beklerim ya sorun değil inşallah düşer

Dostum bunlara bakmıştım da internetten alınca garantide sıkıntı çıkartıyorlarmış, birşey olduğunda tamir ettirmesi falan sıkıntılıymış diye duydum, ben de mağazadan alayım dedim

İthalat garantili ürün ve Türkiye garantili ürünler var. Türkiye garantili modellerin garantisinden Samsung ilgileniyor, mağazadan da alsan İnternetten de alsan bu durum fark etmez. Bir de ithalat garantili ürünler var bunların da garantisini Samsung sağlamıyor, ithalatçı firmalar sağlıyor, misal Delta servis gibi. İthalatçı ürünlerin servislerinde Türkiye garantili servislere göre sorun yaşaman daha yüksek bir ihtimal.

İthalat garantili ürün ve Türkiye garantili ürünler var. Türkiye garantili modellerin garantisinden Samsung ilgileniyor, mağazadan da alsan İnternetten de alsan bu durum fark etmez. Bir de ithalat garantili ürünler var bunların da garantisini Samsung sağlamıyor, ithalatçı firmalar sağlıyor, misal Delta servis gibi. İthalatçı ürünlerin servislerinde Türkiye garantili servislere göre sorun yaşaman daha yüksek bir ihtimal.
Bunu bilmiyordum. O zaman alınabilir madem. Ben bi düşünüp taşınayım kısa zamanda sipariş veririm.
İlgilendiğin için çok teşekkür ediyorum sana.

Rica ederim. Eğer Türkiye garantili ürün alacaksan mağazada ya da nette alman bir şey değiştirmez. Sonuç itibariyle garantiden Samsung sorumlu olacak. İnternette fiyatlarda daha uygun ayrıca. İnce hesap sitesi güvenlidir, güvenli siteden alışveriş yaparsan nette güvenlik sorununda olmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı