Samsung Galaxy Note10 Ve Note10 Plus, MediaMarkt Üzerinde Ön Siparişe Açıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Samsung Galaxy Note10 Ve Note10 Plus, MediaMarkt Üzerinde Ön Siparişe Açıldı
Galaxy-Note10.jpg

MediaMarkt, bugünden itibaren Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy Note10 ve Note10+ için ön siparişleri almaya başlıyor. MediaMarkt, teknolojiyi yakından takip edenlere özel Samsung’un yeni Galaxy Note10 ve Note10+ telefonlarını, MediaMarkt mağazalarında ve www.mediamarkt.com.tr üzerinde ön siparişlere açtı. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip Galaxy Note10 modeli 9.899 TL, 6.8 inç ekran, 12 […]

Devamı: Samsung Galaxy Note10 Ve Note10 Plus, MediaMarkt Üzerinde Ön Siparişe Açıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Note 10 modelin batarya kapasitesi tam anlamiyla rezalet. 3500 MAH koymak tam anlamiyla saçmalık. Note 9 ile beraber uzun yıllardan sonra ilk defa Samsung batarya cimriligini biraktik dedik, S10 modellerinde bunun üzerine de koydu. Şimdi yine geldi batarya cimriligini konuşturmaya devam ediyor.

3.5 MM'lik kulaklik girişinin kaldirilmasi kötü oldu, neyseki kutudaki kulaklik TYPE-C başlıklı bu iyi olmus ve başka herhangi bir dönüştürücü kutuda yok bu da eleştirilecek bir durum.

Kulaklik girişini kaldırmalarinin sebebi de sözde bataryaya daha fazla yer açmak gören de diyecek 6000-7000 MAH batarya koymuş sanacak. M20 modelinde 5000 MAH batarya var ama 3.5 MM'lik kulaklik girişi de var böyle saçma sapan bahanelerde kendini daha rezil duruma düşürüyor Samsung.

S6 modelinden beri ayni sene içinde çıkan Note modeli ile S modeli artik ayni seviyeye geldi. Note serisinin her zaman farkli bir yeri olmuş bana göre Note modellerinin S serisine göre daha üstün ozelliklerle gelmesi gerek.

Fiyat konusuna değinmek istemiyorum ülkedeki kurdan ve vergilerden dolayi durum malum. Amerika, Asya ve Avrupa pazarinda her zamanki gibi bu kadar pahali bir cihaz değil.

İlk kez S serisinin aynı nesil Note'den iyi olduğunu düşünüyorum.
En güncel Samsung bir cihaz alacak olsam kesinlikle S10+ alırım. Note 4,7 ve 9 gibi geçmişte çok güzel cihazlar çıkarmış olan Samsung'un niye bu nesil Note'de böyle saçmalıklar yaptığını çözemedim.
Alttaki adamı da artık "Upgrade to Galaxy" değil "Upgrade to S10" yapsınlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1565372943223.png

R.I.P. 3.5mm
1565372973180.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı