Samsung Galaxy On7 Prime alınır mı?

Yer
Çorum
Galaxy On7 Prime almayı düşünüyorum. Şu an kullandığı güncel Android sürümü nedir, güncelleme yönünden geleceğini nasıl görüyorsunuz? Kronik olarak fark ettiğiniz problemleri var mı? Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslına bakarsan J7 Pro ve On7 Prime arasındaydım ben de ama, aradaki 300 liralık fiyat farkına değecek bir fark göremediğim için J7 Pro'dan vazgeçtim. On7 Prime'da son arayüz sürümü gelmiyor mu Nougat güncellemesiyle birlikte? Ek olarakta 32 GB olmasını istiyorum en az alacağım telefonun.

Son düzenleme:
1-Orta seviyeler için C9 Pro diyorum, başka bir şey de demiyorum.
2-Telefon 6.0.1 Marshmallow ile geliyor, geldiğinde 8.0 Oreo'ya kadar güncellenebiliyor.

J7 Pro parasına C9 Pro alınır.

İthalatçı garantili olduğu için mesafeliyim biraz o cihaza karşı. Yoksa On7 Prime ve J7 Pro'yu her türlü ezer geçer farkındayım. Siparişimi bugün verdim kararımı On7 Prime'dan yana kullandım. On7 Prime'ı merak eden, almayı düşünen arkadaşlarım varsa eğer onlar için incelemesini de yapabilirim. Teşekkür ederim ilgilenen herkese

Merhaba telefonu incelemesini yapabilir misiniz. Herhangi bir sıkntı çıktı mı? Yardımcı olursan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…