Samsung Galaxy On7 Prime alınır mı?

Aslına bakarsan J7 Pro ve On7 Prime arasındaydım ben de ama, aradaki 300 liralık fiyat farkına değecek bir fark göremediğim için J7 Pro'dan vazgeçtim. On7 Prime'da son arayüz sürümü gelmiyor mu Nougat güncellemesiyle birlikte? Ek olarakta 32 GB olmasını istiyorum en az alacağım telefonun.

Son düzenleme:
İthalatçı garantili olduğu için mesafeliyim biraz o cihaza karşı. Yoksa On7 Prime ve J7 Pro'yu her türlü ezer geçer farkındayım. Siparişimi bugün verdim kararımı On7 Prime'dan yana kullandım. On7 Prime'ı merak eden, almayı düşünen arkadaşlarım varsa eğer onlar için incelemesini de yapabilirim. Teşekkür ederim ilgilenen herkese :)

İthalatçı garantili olduğu için mesafeliyim biraz o cihaza karşı. Yoksa On7 Prime ve J7 Pro'yu her türlü ezer geçer farkındayım. Siparişimi bugün verdim kararımı On7 Prime'dan yana kullandım. On7 Prime'ı merak eden, almayı düşünen arkadaşlarım varsa eğer onlar için incelemesini de yapabilirim. Teşekkür ederim ilgilenen herkese :)
Merhaba telefonu incelemesini yapabilir misiniz. Herhangi bir sıkntı çıktı mı? Yardımcı olursan sevinirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı