Samsung Galaxy Ring Çıkış Tarihi Doğrulandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Galaxy Ring Çıkış Tarihi

Samsung tarafından Galaxy S24 serisinin tanıtıldığı Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Ring adlı bir akıllı yüzük de duyurulmuştu. Öte yandan şirket, Galaxy Ring için bir çıkış tarihi paylaşmamıştı. Şimdi ise çıkış tarihi hakkında daha fazla ayrıntı mevcut ve yeni bilgiler yüzüğün bu yılın ikinci yarısında çıkacağını ortaya koyuyor. Samsung Electronics’in B2B Giyilebilir/IoT/Aksesuar Küresel Başkanı Daniel Seung, LinkedIn‘de […]

Devamı: Samsung Galaxy Ring Çıkış Tarihi Doğrulandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ürünü öne çıkarablecek bir özellik göremedim. Kablosuz şarj konusunda kendileri de dahil bütün telefon üreticilerinin de adaptasyon hızının şu anda çok yavaş ve kısıtlı olması da çekiciliğini daha da azaltıyor.

Elbette biz bunu tüketici için değil de Galaxy S serisi kullanıcıları için çıkardık diye düşünüyorlarsa ve planları da buysa zaten bir şey söylemeye gerek görmüyorum.

Ürünü öne çıkarablecek bir özellik göremedim. Kablosuz şarj konusunda kendileri de dahil bütün telefon üreticilerinin de adaptasyon hızının şu anda çok yavaş ve kısıtlı olması da çekiciliğini daha da azaltıyor.

Elbette biz bunu tüketici için değil de Galaxy S serisi kullanıcıları için çıkardık diye düşünüyorlarsa ve planları da buysa zaten bir şey söylemeye gerek görmüyorum.
Şu an bu söyleyeceğim şey birçok kişiyi kızdırabilir ancak Apple vision Pro'nun da öne çıkan bir özelliği yok meta Quest 3 ile de aynısı yapılıyor. E illa Apple diye bu kadar para ödüyorsunuz da Samsung bir şey çıkarınca mı sıkıntı oluyor? Gayet de önemli bir teknoloji bana kalırsa. Yanlış anlamayın size veya başkalarına karşı bir nefretim yok ancak öne çıkaracak bir özellik yok demeniz çok saçma olmuş.

Şu an bu söyleyeceğim şey birçok kişiyi kızdırabilir ancak Apple vision Pro'nun da öne çıkan bir özelliği yok meta Quest 3 ile de aynısı yapılıyor. E illa Apple diye bu kadar para ödüyorsunuz da Samsung bir şey çıkarınca mı sıkıntı oluyor? Gayet de önemli bir teknoloji bana kalırsa. Yanlış anlamayın size veya başkalarına karşı bir nefretim yok ancak öne çıkaracak bir özellik yok demeniz çok saçma olmuş.
Bildiğiniz üzere VR ürünleri geliri yüksek kişiler hedeflenerek satılıyor. Ben de bu ürüünün hedef kitlesini merak ediyorum.

Sizce ne özelliği var bu ürünün? Satın almam için ne vadediyor? Ben mevcut özellikleriyle bu veya buna benzer bir ürünü almayı düşünmem.

Bildiğiniz üzere VR ürünleri geliri yüksek kişiler hedeflenerek satılıyor. Ben de bu ürüünün hedef kitlesini merak ediyorum.

Sizce ne özelliği var bu ürünün? Satın almam için ne vadediyor? Ben mevcut özellikleriyle bu veya buna benzer bir ürünü almayı düşünmem.
Saat yerine daha rahat ve daha küçük bir ürün.

Saat yerine daha rahat ve daha küçük bir ürün.
Saatlerin günlük kullanımda bileğinizdeki varlığını hissetmezsiniz ancak akıllı yüzükler normal yüzüklere kıyasla çok daha büyük ve kalın malesef, yani kullanımları çok da rahat olmayacaktır. Akıllı saat ve bilekliklerin kullanımı çok kolay ve ekran, bildirimler, gps ve sensörler, sesli cevap özelliklerini de seçebiliyorsunuz. Bu üründe ise ateş, nabız ve hareket ve uyku sensörü dışında bir özellik göremiyorum.

Fiyatlarının kompaktlıkları nedeniyle çok daha yüksek olacağı ve rekabet edebilmek için de en az akıllı saatler seviyesinde fiyatlandırılacaklarını düşünüyorum. Üzerine batarya kapasiteleri nedeniyle kullanım sürelerinin akıllı saatlere oranla neredeyse yarısı kadar daha az olacağını da eklemek gerekiyor.

Sonuç olarak biraz araştırırsanız bu ürünün gelir seviyesi yüksek kullanıcılara hitap ettiğini söyleyebiliriz. Yakın zamanda da değişeceğini sanmıyorum. Bunu alacak kişiler de Galaxy S serisi bir telefon ve Samsung akıllı saate de sahip olduktan sonra bu ürünü almayı düşünenler olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı