Samsung Galaxy S Duos 2 Android yuklenmiyor

Makaleler
1
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi
Selam herkese. Bende eski model Samsung Galaxy S Duos 2 telefon var. Bu telefonu Android 4.2.2'den Android 5.0 yukselticekdim. Yanlislikla basga model telefonun ROM'umu yuklemisim. Onceden telefona root atip TWRP yuklemisdim. Android 5.0 yukseltmesi bitdikden sonra Android açıldı ama bir suru hata vermeye basladi. Isin ilginc yani Android 5.0 olmamis. Android 4.2.2 duruyor. Sonra TWRP kullanarak format attım atmaz olaydim. Android kurulum ekrani geldi Google hesap olusturma yerinde uygulama durdu hatasi verdi. Sonra yeniden TWRP'ya dondum ve telefonu tamamen sifirladim yani Android 4.2.2 de kalmadi. Daha sonra bilgisayar uzerinde dusuk Android ROM'unu yani Android 1.6 yukledim daha dogrusu yukleyemedim. Simdi telefon acdiginda Android yuklemiyor telefon ismi cikoyor sadece. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun kardeşim bir tanecik hata nelere sebep oluyor. Ama telefonun için mümkünse bir SD Card'a telefonuna uygun Android 4.0.4 ROM atıp TWRP ile onu kurmayı deneyebilirsin umarım işine yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı