Samsung Galaxy S11 mi GameGaraj RTX 5050 mi alınmalı?

XXOğuzhanXXX

Picopat
Daha fazla  
Tablet ve laptop arasında kararsız kaldım. Samsung S11 tablet için kılıf ekran koruyucu, klavye, mouse, port dönüştürücü almam gerekiyor. Not alma, okuma ve yazma için kullanacağım, siz ne önerirsiniz? Bu arada laptoplara zam geleceği için erkenden almayı düşünüyorum.

Tablet:
Laptop:

Bilgisayar her zaman tabletten iyidir bence hocam.

Tablet ve laptop arasında kararsız kaldım. Samsung S11 tablet için kılıf ekran koruyucu, klavye, mouse, port dönüştürücü almam gerekiyor. Not alma, okuma ve yazma için kullanacağım, siz ne önerirsiniz? Bu arada laptoplara zam geleceği için erkenden almayı düşünüyorum.

Tablet:
Laptop:

İhtiyaçlarınıza göre seçim yapın hocam.

Tablet:
Laptop:

Arada manyak fiyat farkı var ama laptop her işini görür sonuçta.

Not almaktan kasıt sürekli klavyeden yazmak ise okey laptop alınır fakat iksisinin kullanım amacı bambaşka. Ben burada kararsızlık bile görmüyorum. Birisini elinize alıp saatlerce dışarıda gezerken, veya derste kalem ile not tutarken kullanabilirken diğerinde çoğunlukla prize bağlı kalacaksınız. E tabii S11'den de gidip oyun oynayamazsınız. Eğer daha çok dışarıda ve okulda vakit geçiriyorsanız s11. evde veya ofiste iseniz GameGaraj.

Bilgisayar her zaman tabletten iyidir bence hocam.

İhtiyaçlarınıza göre seçim yapın hocam.
Hocam karar veremedim.Siz laptop diyorsunuz sanırım?

Arada manyak fiyat farkı var ama laptop her işini görür sonuçta.
Hocam kitap,gazetede okuyacağım. Laptoptan rahat okunur mu?

Not almaktan kasıt sürekli klavyeden yazmak ise okey laptop alınır fakat iksisinin kullanım amacı bambaşka. Ben burada kararsızlık bile görmüyorum. Birisini elinize alıp saatlerce dışarıda gezerken, veya derste kalem ile not tutarken kullanabilirken diğerinde çoğunlukla prize bağlı kalacaksınız. E tabii S11'den de gidip oyun oynayamazsınız. Eğer daha çok dışarıda ve okulda vakit geçiriyorsanız s11. evde veya ofiste iseniz GameGaraj.
Hocam gamegaraj loptopa 10-20w limit atsam uzun saatler gider diye düşünüyorum da birde konudan alakasız olucak ama klavyeden özet çıkarınca kalem ile not almaya kıyasla bilgiler akılda kalıcı olmuyormuş,kitap okumada bir sıkıntı yaşatır mı?

Son düzenleme:
Hocam karar veremedim. Siz laptop diyorsunuz sanırım?

Hocam kitap, gazetede okuyacağım. Laptoptan rahat okunur mu?

Hocam GameGaraj laptopa 10-20W limit atsam uzun saatler gider diye düşünüyorum da bir de konudan alakasız olacak ama klavyeden özet çıkarınca kalem ile not almaya kıyasla bilgiler akılda kalıcı olmuyormuş, kitap okumada bir sıkıntı yaşatır mı?

Yani bir şey okumak için laptop ne derece iyi olur bilmiyorum. Uygun yollu kalemli bir tablet bile daha mantıklı olabiliyor not alıp çalışmak için. Gaming laptop çok ayrı bir olay bence.

Yani bir şey okumak için laptop ne derece iyi olur bilmiyorum. Uygun yollu kalemli bir tablet bile daha mantıklı olabiliyor not alıp çalışmak için. Gaming laptop çok ayrı bir olay bence.
Hocam kılıfı ve ekran koruyucuyu amazon yurtdışından alsam bir sıkıntı olur mu?Birde kağıt yerine ekrandan not alınca bilgiler akılda kalmıyor diyenler var.Ben de laptop alıp not alma işlerini kağıttan yapmayı planlıyordum.

Kılıf:

Ekran koruyucu:

Hocam kılıfı ve ekran koruyucuyu Amazon yurt dışından alsam bir sıkıntı olur mu? Bir de kağıt yerine ekrandan not alınca bilgiler akılda kalmıyor diyenler var. Ben de laptop alıp not alma işlerini kağıttan yapmayı planlıyordum.

Kılıf:

Ekran koruyucu:

Sadece Apple tabletlerde mi geçerli bilmiyorum ancak orijinal olmayan kılıflar tabletlerde yamukluğa yol açıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı