Arkadaşlar yakın zamanda telefon alma düşüncem var. Bütçem en ama en fazla 7000 TL. Samsung'un yeni a serisini bekliyordum ki A33 ve A53 gerçekten güzel telefonlar. Ancak ben amiral gemisi kullanmak istiyorum. Sebebi şu: Telefonda oyun oynayan biri değilim sosyal medyada kullanmıyorum. Hızlı olması, işlerimi rahat yaptırması ve iyi bir kamera istiyorum. Galaxy S20 FE özellik olarak çok güzel. Snapdragon işlemci ile geliyor. Ancak 4G.
Ayrıca amiral ge misinden kastım keşke para olsa S22 veya S21 gibi telefonları alabilsem. Ama Galaxy S20 FE izlediğim incelemelerle gerçekten bir amiral ge misini andırmakta. Sorum şu:
1) 2022 yılında 2020 model olan bu telefon alınır mı? Neden?
2) Alınmadığı takdirde bu fiyata ne alınabilir? Kriterlerimiz ise iyi bir ekran, iyi bir kamera ve hızlı olması.
Teşekkürler.
Ayrıca amiral ge misinden kastım keşke para olsa S22 veya S21 gibi telefonları alabilsem. Ama Galaxy S20 FE izlediğim incelemelerle gerçekten bir amiral ge misini andırmakta. Sorum şu:
1) 2022 yılında 2020 model olan bu telefon alınır mı? Neden?
2) Alınmadığı takdirde bu fiyata ne alınabilir? Kriterlerimiz ise iyi bir ekran, iyi bir kamera ve hızlı olması.
Teşekkürler.