Hocam nerden aldınız acaba? Fiyat hala aynı mı? Link alabilirsem çok iyi olur.
Hocam eğer buradan aldıysanız içinden neler çıkıyor tam olarak? Normal şarj geliyor fakat hızlı olanı ekstra ücretli oluyor galiba değil mi?
Note 12 pro a34 ün muadili. Alacaksan onu al donanımları benzer ama 5 yıl güncelleme garantisi var. s20 fe işlemci ve 4k 60 fps çekmesiyle öne çıkıyor güncelleme desteği yakında biter.Hocam 11.600 TL'ye de 8 / 256 Xiamio Redmi Note 12 PRO satıyorlar. Çok kararsız kaldık.
S20 FE aldık. Başka bir konu açtım. Orada almamı söyledir. Kardeşim ve ben bayağı sevdik telefonu.Note 12 pro a34 ün muadili. Alacaksan onu al donanımları benzer ama 5 yıl güncelleme garantisi var. s20 fe işlemci ve 4k 60 fps çekmesiyle öne çıkıyor güncelleme desteği yakında biter.
Sağol çok teşekkür ettim. Haketten güzel cihazmış. Çok iyi yani.
Hocam bu arada şuanda amazonda indirimde, normal fiyatı 12 bin civarı. Amazonda şuanda 11.300 tl.Hocam eğer buradan aldıysanız içinden neler çıkıyor tam olarak? Normal şarj geliyor fakat hızlı olanı ekstra ücretli oluyor galiba değil mi?
Sipariş ettim, sağol.Hocam bu arada şuanda amazonda indirimde, normal fiyatı 12 bin civarı. Amazonda şuanda 11.300 tl.
Hayırlı olsun hocamSipariş ettim, sağol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.