Samsung Galaxy S20 FE vs Samsung Galaxy A54

Oyun oynamak vs. değil aktif, kasmadan ve uzun süreli kullanım.
SD 865, kas gücünde Exynos 1380'i baya baya aşıyor. One UI 5.1 de en kararlı One UI sürümlerinden biri. Yani S20 FE'nin fişinin çekilmesi belki de tam zamanında oluyor.
S20 FE yeni bir ağır update almayacağı için daha uzun süre gidecektir.
A54, Android 16 ya da 17'yi aldıktan sonra gunceldeki performansını sunamayacak. Donanımı yetersiz gelecektir. Bunu 3-4 yıl önce çıkan A serisi cihazlara bakarak görmek mümkün.
Ama onlardan daha yaşlı S9 bile açık şekilde A50 - A51'den daha kusursuz şekilde çalışıyor.
Kısaca S20 FE almanız tavsiyem olacaktır.
Güncelleme takıntım var derseniz A54 alın geçin.

Hocam A54'ün işlemcisi daha düşük seviyede ve pek optimize değil ancak batarya ve güncelleme açısından avantajlı. S20 FE'nin arka kamerası çok daha iyi ve işlemcisi de aynı şekilde ama bataryası A54'e göre biraz daha az gidiyor ve güncelleme almayacak veya Samsung geniş gönüllülük yaparsa son bir kez Android 14 alacak. Bunun dışında tabii biraz eski bir telefon olsa da sonuçta A54 ile arasında segment farkı var ben S20 FE seçerdim. Seçim size kalmış ben olsam dediğim gibi S20 FE seçerdim ancak sizin batarya ihtiyacınız bana göre daha fazla olabilir ve bunun dışında güncelliğe de daha fazla önem veriyor olabilirsiniz. Şuna emin olun ikisi de sizi üzmez. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı