Samsung Galaxy S20FE alınır mı?

Isınma sorunlu mu?
Peki işlemciyi Snapdragon'la değişsek olur mu?

Kronik sorunu ne.
Cevap verin.

Hocam ilk başta beni etiketlemediğinizden sanırım yazdığımı okumadı diye cevap vermemiştim. Dokunmatiği sorunlu hocam çok fazla kullanıcı bu sorundan müzdarip kusura bakmayın düzenlediğinizden dolayı bana bildirim gelmedi görmedim.
Ama belki sizde sorun ortaya çıkmaz bütün kullanıcılarda olmamış çünkü eğer sizde olmazsa çok güzel bir cihaz.

Hocam ilk başta beni etiketlemediğinizden sanırım yazdığımı okumadı diye cevap vermemiştim. Dokunmatiği sorunlu hocam çok fazla kullanıcı bu sorundan müzdarip kusura bakmayın düzenlediğinizden dolayı bana bildirim gelmedi görmedim.
Ama belki sizde sorun ortaya çıkmaz bütün kullanıcılarda olmamış çünkü eğer sizde olmazsa çok güzel bir cihaz.

Bir de ısınma vardı hocam.

Bir de ısınma vardı hocam.

Tamam. İkinize de çok teşekkür ederim.:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı