Samsung Galaxy S21 FE nasıl?

Yaklaşık 4 aydır S21 FE kullanıyorum. Bataryası hariç memnunum. Kendi kullanımımda hep mobil veri ile sosyal medya uygulamaları ve tarayıcı ile ortalama 3-4 saat ekran süresi alıyorum. İşin içine konum ve Bluetooth girerse ekran süresi daha da düşüyor. Genelde gün içerisinde 2 kere şarj ediyorum. En büyük eksisi batarya performansı diyebilirim. Onun dışında eksi yönünü görmedim. Artı yönleri kamerası, ekran kalitesi, tasarımı ve diğer cihazlara göre nispeten hafif olması diyebilirim.

Yaklaşık 4 aydır S21 FE kullanıyorum. Bataryası hariç memnunum. Kendi kullanımımda hep mobil veri ile sosyal medya uygulamaları ve tarayıcı ile ortalama 3-4 saat ekran süresi alıyorum. İşin içine konum ve Bluetooth girerse ekran süresi daha da düşüyor. Genelde gün içerisinde 2 kere şarj ediyorum. En büyük eksisi batarya performansı diyebilirim. Onun dışında eksi yönünü görmedim. Artı yönleri kamerası, ekran kalitesi, tasarımı ve diğer cihazlara göre nispeten hafif olması diyebilirim.

Uzun vadede sorun çıkartır mı diye düşünüp duruyorum iPhone 11 ile Galaxy S21 FE arasında gidip geliyorum.

Uzun vadede sorun çıkartır mı diye düşünüp duruyorum iPhone 11 ile Galaxy S21 FE arasında gidip geliyorum.
Hocam açıkçası bende S21 FE'yi tercih edeceğim zaman aklımda Iphone 11 almak vardı. İki cihazı da canlı olarak incelediğimde ekran kalitesi, 120hz olması ve tasarımı gibi sebeplerden dolayı S21 FE hoşuma gitti ve tercih ettim.

S21 FE yerine fiyat olarak S21 alman daha doğru olur.

Donanım olarak hangisi daha iyi almışken uzun vadeli kullanmayı hedefliyorum 4-5 seneye uygulama donmaya başlar mı?

Hocam açıkçası bende S21 FE'yi tercih edeceğim zaman aklımda iPhone 11 almak vardı. İki cihazı da canlı olarak incelediğimde ekran kalitesi, 120Hz olması ve tasarımı gibi sebeplerden dolayı S21 FE hoşuma gitti ve tercih ettim.

Sorun yaşıyor musun peki.

Son düzenleme:
Sorun yaşıyor musun peki.
Hayır sorun yaşamadım. Dediğim gibi tek eksi yanı batarya performansı diyebilirim. Artık android tarafı da oldukça gelişti yani eskisi gibi birkaç sene sonra öyle aşırı kasma donma yaşanacağını zannetmiyorum. 2017 tarihinde aldığım eski telefonum Xiaomi Mi6 bile hafızası neredeyse dolu olmasına rağmen kasma donma yapmadan çalışıyor. Orta segment cihazlar için bilemiyorum belki onlar kasma donma yapabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı