Arkadaşlar ben S21 Ultra almayı düşünüyorum kamerası iyi diye oyun performası iyi mi?
Sadece oyun istiyorsan POCO F5 alabilirsin.
Kamerası pek iyi değil.
Hocam POCO çok kötü. Kısa vadede oha bu fiyata bu telefon elin Çinlisi yapıyor dersin ama 2sene sonunda yeni telefon aramaya başlarsın. Kasmaya ve çok yavaşlamaya başlar elinde patlama ihtimali bombanın patlama ihtimalinden yüksek.
Doğru ama 20.000 bunu buldum tabii daha iyisi vardır ben oyun performansı göze alarak yazdım.
Arkadaşlar ben S21 Ultra almayı düşünüyorum kamerası iyi diye oyun performası iyi mi?
Bütçesi tahmini 30bin TL.
Eğer bütçeniz tahminim doğruysa yani 30bin TL ise.
Kamera öncelikse: S21 Ultra.
Kesinlikle alınmaz. Yenilenmiş telefon almayın sakın isterse A kalitr olsun.S21 Ultra bağımlısıyım tasarımını seviyorum.
20 milyara vatan da gördüm.
Yenilenmiş Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 Gb Siyah Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) B Kalite Fiyatı ve Özellikleri Alınırmı?
Yenilenmiş telefon alinmaz. Ikinci el bakin.S21 Ultra bağımlısıyım tasarımını seviyorum.
20 milyara vatan da gördüm.
Yenilenmiş Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256 Gb Siyah Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) B Kalite Fiyatı ve Özellikleri Alınırmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.