Arkadaşlar telefon alıyorum da bu 2'si arasında kaldım. Bu fiyat aralığonda başka telefon önerisi varsa yazabilirse sevinirim öncelik, kamera benim için video ve fotoğraf.
Arkadaşlar telefon alıyorum da bu 2'si arasında kaldım. Bu Fiat aralığonda başka telefon önerisi varsa yazabilirse sevinirim öncelik, kamera benim için videi ve fotoğraf.
Saçma sapan yazılım kısıtlamaları uygulama içi satın alımlara %80 komisyon durduk yere telefonu yavaşlatma Android'den kat ve kat daha fazla güvenlık kısıtlaması Android gibi kolay internetten uygulama indirememize ve saçma sapan değişik kısıtlamalarına rağmen bu kısıtlamaları güya güvenlik için yaptıklarını söylemelerine rağmen her türlü telefon gibi basit bir şekilde hacklenebiliyor ve daha sayamayacağım birçok saçma özellik var.
Biraz daha çıkabılırseniz S22 Plus alabilirsiniz. Veya yenilenmiş S22 ama yenilenmiş yerine sıfır almak daha iyidir.
Saçma sapan yazılım kısıtlamaları uygulama içi satın alımlara %80 komisyon durduk yere telefonu yavaşlatma ve daha sayamayacağım birçok saçma özellik var.
Kamera önemliyse ve android istiyorsan S23 altına düşmemen gerekli. S23'de de yapay saturation sorunu var. Video ve fotoğraf sıkıştırması, lens geçişleri berbat. Ön kamerası 5S'den bile kötü, Yüz güzelleştirmeyi kapatsan bile sulu boya, çamur gibi çekiyor. Bu ikisi arasından sürekli olarak fotoğraf ve video ile uğraşacaksan cevap belli zaten 11 Pro Max.
O bantta 11 Pro Max var mi ki? 700 TL yukarida S23 FE var, pil onemli degil derseniz 1K cikarak S22 de alabilirsiniz. S23 FE ile main sensorleri ayni fakat yardimci kameralari daha iyi, bunun yani sira cok daha premium bir cihaz.