Samsung Galaxy S21+ vs iPhone 11 Pro Max

winci33

Decapat
Katılım
26 Mayıs 2021
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar telefon alıyorum da bu 2'si arasında kaldım. Bu fiyat aralığonda başka telefon önerisi varsa yazabilirse sevinirim öncelik, kamera benim için video ve fotoğraf.
 
Arkadaşlar telefon alıyorum da bu 2'si arasında kaldım. Bu Fiat aralığonda başka telefon önerisi varsa yazabilirse sevinirim öncelik, kamera benim için videi ve fotoğraf.

Biraz daha çıkabılırseniz S22 Plus alabilirsiniz. Veya yenilenmiş S22 ama yenilenmiş yerine sıfır almak daha iyidir.

Video ve fotoğraf konusunda iPhone daha iyidir.

21+tan daha iyi***

Saçma sapan yazılım kısıtlamaları uygulama içi satın alımlara %80 komisyon durduk yere telefonu yavaşlatma Android'den kat ve kat daha fazla güvenlık kısıtlaması Android gibi kolay internetten uygulama indirememize ve saçma sapan değişik kısıtlamalarına rağmen bu kısıtlamaları güya güvenlik için yaptıklarını söylemelerine rağmen her türlü telefon gibi basit bir şekilde hacklenebiliyor ve daha sayamayacağım birçok saçma özellik var.
 
Son düzenleme:
Biraz daha çıkabılırseniz S22 Plus alabilirsiniz. Veya yenilenmiş S22 ama yenilenmiş yerine sıfır almak daha iyidir.



Saçma sapan yazılım kısıtlamaları uygulama içi satın alımlara %80 komisyon durduk yere telefonu yavaşlatma ve daha sayamayacağım birçok saçma özellik var.
Kameraya önem veriyorum yazmış arkadaş ben de o açıdan yazdım.
 
kamera benim için video ve fotoğraf
Kamera önemliyse ve android istiyorsan S23 altına düşmemen gerekli. S23'de de yapay saturation sorunu var. Video ve fotoğraf sıkıştırması, lens geçişleri berbat. Ön kamerası 5S'den bile kötü, Yüz güzelleştirmeyi kapatsan bile sulu boya, çamur gibi çekiyor. Bu ikisi arasından sürekli olarak fotoğraf ve video ile uğraşacaksan cevap belli zaten 11 Pro Max.
 
Son düzenleme:
Ön kamerası 5S'den bile kötü
Su size inandirici geliyor mu cidden? BMC2711’de A17 Pro’dan daha guclu, i3 550’de 8086k’dan, GeForce 210’da 3090’dan daha guclu.

Benzer seyler.

IMG_3940.png


14 ile 14 Pro’nun on kamera sensoru ayni, IMX714 var. Suna 5S’ten daha kotu diyemezsiniz.


@winci33

Butceniz nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı