Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Bütçem en fazla 17 bin TL öncelikle. Samsung bir cihaz da şart. Telefona ihtiyaç var indirim beklemeyi isterim ama 3-4 gün bekleyebilirim en fazla.

S21 modelini uygula bulsam düşünmeden alacağım ancak şu andaki fiyattan almak istemiyorum. S21 FE var o da zamlanmış. Geriye tek seçenek S22 kalıyor.

Ama ısınma ve batarya konusunda çok kötü ve iyi yorumlar gördüm. Snapdragon 8 Gen 1 de keza öyle. Bir telefonu çok uzun süre kullanırım. Bu yüzden ısınma parça ömürlerini kısaltacak kadar fazla mıdır?

Son olarak da kamera olarak hangi iPhone modellerine denk bu model?

Bende var memnun değilim. Araştırdığında takılma sorunlarını görebilirsin. OneUI 5 güncellemesini bekliyorum eğer düzelmezse direkt satacağım. Kendi marketinin anasayfasında bile 120hz takılıyor.

Alınır, S21 FE kullandığım zamanlarda bir kere bile takılmadı şu an 11T kullanıyorum her gün kaydırma animasyonlarında kasıyor, S22 fiyatının en kaliteli cihazıdır, 3-4 yıl çok fazla yavaşlama olmadan götürecek potansiyeli vardır. Param cebimde kalsın diyorsanız S21 alabilirsiniz, 1 yıl güncelleme alamazsınız bu kadar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonuna kadar izlemenizi öneririm, arayüz Android tarafının Pixel'in arayüzü dışında en hızlı arayüzü. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, S3 Neo'dan beri Samsung kullanmış birisi olarak söylüyorum bunları.

•Günlük kullanım için alacaksan alınabilecek bir model. (Kamera,sosyal medya vs.) SnapDragon 8 Gen 1 güçlü ama sorunlu bir işlemci. Thermal throttling oluyor oyunlarda. Günlük kullanımda çok bir sorun olmaz ısı.

Bu bütçede iPhone 11 var ve fiyatı sıfır olarak çok fazla. İkinci el temiz (garantili vs.) cihaz alabilirim dersen daha iyi iOS cihazlar bulabilirsin.

@irsuya hocam bende yakın bir zamanda Mi 11T düşünüyordum. Yurt dışı 0 cihaz 6800TL. Sizin yorumunuzu görünce kafamda soru işaretleri oluştu. Vazgeçip biraz daha para biriktirip S21 FE ya da S20 FE(Snapdragon)'a mı yönlensem?

Herhangi bir sorun yaşamazsınız hocam. Stabil bir sürümde değil %90. Elimde bir Mi11T var. Gayet stabil bir cihaz. Hele ki 7000₺ gibi bir fiyata.

Bende var memnun değilim. Araştırdığında takılma sorunlarını görebilirsin. OneUI 5 güncellemesini bekliyorum eğer düzelmezse direkt satacağım. Kendi marketinin anasayfasında bile 120hz takılıyor.
Genel kullanım ve oyunlar da mı bu şekilde?

Hocam nasıl takılmalardan söz ediyorsunuz? Bende var ama öyle bir sıkıntısı olmadı hiç.

Hocam böyle deyince sanki amiral gemisi almıyor gibi hissettim. Bataryayı saymazsak bu telefon performans olarak iphone 11-12 'yi aratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…