Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Tek sorun oyun için GoS mu? İçerisinde 8 Gen 1 bulunan cihazda 90FPS desteği yok. Samsung için oyun optimizasyonu umurunda bile değil. Game Launcher bile süs olarak duruyor.

O işlemciyi fanlık yaptığın Xiaomi'nin 2021'de çıkan tüm amiral gemileri kullanıyor yalnız, şu an S22 gayet stabil performans veriyor ve termal değerleri diğer Android amiral gemilerine göre çok iyi, konuyu çarpıtmayın.

Eğer Samsung'un umrunda olmasaydı GoS'u ve dengesiz frekansı çözmezlerdi zaten :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrunuz, Samsung kötü bir marka değil bunu çok önce çözmüştü ama evet oyunda Xiaomi 12 gibi rakiplerine göre bir nebze daha fazla ısınıyor (Ultra'da özel soğutma var düz S22'de yok), eğer günde 5-6 saat oyun oynayacaksanız almayın özellikle mobil veride. Arada sırada ya da biraz fazla oyun oynuyorsanız kesinlikle sizi en çok memnun edecek cihazdır.

Ben yoğun kullanmadığım için işimi görüyor ama sistem uygulamalarında reklam çıkıyor ve arayüz kasıyor, S21 almanız çok daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Oyun performans konusunda S22 iki cihazdanda daha iyi, GoS kısıtlaması diye bir şey yok artık, S21 kullandığım zamanlarda her güncellemede GoS'un iyileştirileceği vs. yazıyordu ve güncel oyun testlerine baktığımızda iPhone 11'den daha iyi 12'de S22'de sabit değerler veriyor.

Çok fazla ısınma mevcut değil iPhone 13'den sonra en serin çalışan amiral gemisi. ( Genel anlamda, oyunda 12S Ultra'dan daha serin çalışıyor Xiaomi 12 ile 1-2 derecelik farkları var ve bazen S22 daha serin çalışmaya başlıyor.)

Param cebimde kalsın istiyorsanız S21 alabilirsiniz. 1 yıl güncelleme dışında çok bir şey kaybetmiyorsunuz.

Hocam S21'e 12800 küsür vereceğim. İndirim bir daha kim bilir ne zaman olur. Zaten telefonları bozulana kadar kullanıyorum . Almışken S22 alabilirim ama uzun kullanımda çekincelerim vardı o yüzden konuyu açtım .

Hocam S21'e 12800 küsur vereceğim. İndirim bir daha kim bilir ne zaman olur. Zaten telefonları bozulana kadar kullanıyorum. Almışken S22 alabilirim ama uzun kullanımda çekincelerim vardı o yüzden konuyu açtım.

Şu an çekmecede S7 Edge ve S8+ var, yağ gibi akıyorlar annemde S9+ kullanıyor, S7 Edge'de çok nadir takılmalar görüyorum zira birisi 2018 birisi 2017 model telefon, hâlâ özellikle S8+ bile kullanılabilir. (en yüksek parlaklıkta mobil verideki ekran süresi dışında)

Eğer yeterli bütçeniz varsa S22 alın tabii, param cebimde kalsın diyorsanız S21 alabilirsiniz ve benim önerimde S21+ olur, 8 Gen 1 her ne kadar güçlü ve kusursuz işlemci olsa da ısındığı doğrudur. (kendi yılında çıkan amiral gemilerine göre normal) S22 sadece 1 yıl daha fazla güncelleme alacak bu kadar onun dışında çok artısı yok. S21 almanızı öneririm 2'sini de uzun yıllar kullanabilirsiniz, içiniz rahat olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da S22 ile PUBG oynayan Türk birisi, kendisi yorumlarda belirtmiş ısındığını ama 2021'de çıkan iPhone 13 haricindeki tüm telefonlardan daha serin, diğerleri daha beter yani.

Ayrıca Config ile 90 FPS yaptığını ve 87-90 FPS'lerde gezdiğini belirtmiş yani sabit 60 FPS alıyorsunuz, ben S21 FE kullandığım zamanlarda test için PUBG indirmiştim ne donma ne takılma vardı o kadar akıcıydı ki, 11T abimin telefonu kısa süreliğine kullanıyorum zaten... Okulda, spor salonunda mobil veri ve bluetooth kullandığım için S8+ bir günümü çıkartmıyor, Wifi ve düşük parlaklıkta rahat çıkartıyor o ayrı.

Son düzenleme:
Şu an çekmecede S7 Edge ve S8+ var, yağ gibi akıyorlar annemde S9+ kullanıyor, S7 Edge'de çok nadir takılmalar görüyorum zira birisi 2018 birisi 2017 model telefon, hâlâ özellikle S8+ bile kullanılabilir. (en yüksek parlaklıkta mobil verideki ekran süresi dışında)

Eğer yeterli bütçeniz varsa S22 alın tabii, param cebimde kalsın diyorsanız S21 alabilirsiniz ve benim önerimde S21+ olur, 8 Gen 1 her ne kadar güçlü ve kusursuz işlemci olsa da ısındığı doğrudur. (kendi yılında çıkan amiral gemilerine göre normal) S22 sadece 1 yıl daha fazla güncelleme alacak bu kadar onun dışında çok artısı yok. S21 almanızı öneririm 2'sini de uzun yıllar kullanabilirsiniz, içiniz rahat olsun.

Bu da S22 ile PUBG oynayan Türk birisi, kendisi yorumlarda belirtmiş ısındığını ama 2021'de çıkan iPhone 13 haricindeki tüm telefonlardan daha serin, diğerleri daha beter yani.

Ayrıca Config ile 90 FPS yaptığını ve 87-90 FPS'lerde gezdiğini belirtmiş yani sabit 60 FPS alıyorsunuz, ben S21 FE kullandığım zamanlarda test için PUBG indirmiştim ne donma ne takılma vardı o kadar akıcıydı ki, 11T abimin telefonu kısa süreliğine kullanıyorum zaten... Okulda, spor salonunda mobil veri ve bluetooth kullandığım için S8+ bir günümü çıkartmıyor, Wifi ve düşük parlaklıkta rahat çıkartıyor o ayrı.

Ben de şu an anakartı bozuk bir S7 ile yazıyorum . 4.5 yıldır tık demeden çalıştı hâlâ da çalışıyor ama sonuna geldik artık . Şimdi alacağım da beni 4 yıl görürse yeterli.

S22 kullanıyorum gayet memnunum, iPhone 11'den geçtim ciddi anlamda çağ atladım.
Hocam özellikle kamera konusunda iyi ki geçmişim dediniz mi? Özellikle ön kamera için soruyorum.

Ben de şu an anakartı bozuk bir S7 ile yazıyorum. 4.5 yıldır tık demeden çalıştı hâlâ da çalışıyor ama sonuna geldik artık. Şimdi alacağım da beni 4 yıl görürse yeterli.

Hocam özellikle kamera konusunda iyi ki geçmişim dediniz mi? Özellikle ön kamera için soruyorum.

Ben iPhone 11'den S21 FE'ye geçmiştim, S21 arka kamerada çok daha canlı çekiyordu ama iPhone 11 daha gerçekçi çekiyor, ön kamerada S21 FE düşük ışıkta 11'in Pro modelleri ve düz 12'den bile iyi. Aralarında aman aman olacak tek fark Zoom ve macro modudur, çok bariz bir şekilde S22 daha iyi.

Ben de şu an anakartı bozuk bir S7 ile yazıyorum . 4.5 yıldır tık demeden çalıştı hâlâ da çalışıyor ama sonuna geldik artık . Şimdi alacağım da beni 4 yıl görürse yeterli.

evet S22'nin kameraları özellikle zoomu çok iyi

Hocam nasıl takılmalardan söz ediyorsunuz? Bende var ama öyle bir sıkıntısı olmadı hiç.
Bazı cihazların problemli olduğu bile söyleniyor. 120hz stabil değil. Arayüz çok güzel ve işlevsel tabi ama cod, pubg gibi oyunlarda falan tekliyor. Mi9t pro'dan geçtim, o bile kasmıyordu. Google play store anasayfa ve galaxy store anasayfasında 120hz adam akıllı çalışmıyor :D ram plus kapatınca düzeliyor performans dendi ama komut dosyası üzerinden kapattım yine aynı. OneUI 5te kapatma seçeneği direkt olarak ekli olacakmış. Şekli falan her şeyi çok güzel. Bataryasının boyutuna göre leş olacağını bilerek aldım çok istediğim için ama hayal kırıklığı oldu. Bu devirde amiral gemisi alıp sd maid pro üzerinden düzenli aralıklarla uygulama önbelleği temizlemek gibi bir durum olmamalı. Bu hataların çoğu s22 ultrada düzeliyor bu arada önbellek temizliği yapınca falan.

O işlemciyi fanlık yaptığın Xiaomi'nin 2021'de çıkan tüm amiral gemileri kullanıyor yalnız, şu an S22 gayet stabil performans veriyor ve termal değerleri diğer Android amiral gemilerine göre çok iyi, konuyu çarpıtmayın.

Eğer Samsung'un umrunda olmasaydı GoS'u ve dengesiz frekansı çözmezlerdi zaten :D
Xiaomi fanboyu ? 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı