Samsung Galaxy S22 alınır mı?

9T 30 FPS veriyor PUBG'da , S3 Neo'dan S21 FE'ye kadar yıllarca Samsung kullandım, özellikle S21 FE'm bir kere takılmadı, GoS'u kapatınca sabit 60 FPS veriyordu indiremiyordum 60 FPS'den ama şimdi GoS'u iyileştirmişler açıkken bile stabil ve kararlı değerler veriyor, son güncellemede S20'yi vs. çok iyi toparlamışlardı hayret, ayrıca 120 Hz adaptif, Samsung Dünya'nın en iyi panel üreticilerinden birisidir 120 Hz'den kaynaklanmıyor Galaxy Store'dan kaynaklanıyor, size sadece kendi uygulamalarında hafif ve nadir kastığınını söyleyebilirim yani biraz hak veriyorum, güncelleme ile mutlaka çözeceklerdir MIUI değil sonuçta. Arayüz olarak Android tarafında Pixel dışında rakibi yok kamera olarak Zoom konusunda Huawei ile kapışırlar o kadar genel anlamda özellikle düşük ışıkta yine rakibi yok. S8+ bile yağ gibi akıyor... Önbellek temizlemesine gelince amiral gemilerinde o durum olmamalı demişsiniz ama Xiaomi'nin telefonlarının arayüzünde reklam çıkıyor ve el ile kapatmanız gerekiyor, 35.000 TL'lik telefonunda bile...

Size önerim bir hard reset atın. ( MIUI'daki gibi her güncellemede lazım değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…