Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Merhaba. Yaklaşık 1 aydır telefon alma süreci içerisindeyim. Normalde iPhone SE 3 alacakken anlamsız şekilde zamlanması üzerine Samsung tarafına yönlendim. Hatta 25W hızlı şarj adaptörünü bu hafta teslim aldım ancak elimde halen telefon yok. Normalde A54 alacaktım fakat tasarımı çok kötü geldi gözüme. Dolayısıyla S22 üzerine yoğunlaşmaya başladım. Beni korkutan tek şey pil ömrü. Yalnızca sosyal medya kullanıyorum ve müzik dinliyorum. Oyun oynamıyorum. Yurtta kaldığım için de sürekli mobil veri kullanıyorum. Bu senaryoda 60 Hz tazeleme oranıyla ortalama kaç saat ekran süresi alabilirim?
Not: Aslında S23 alacak kadar param var fakat bu parayı ben şu an işletiyorum. Dolayısıyla hisse senetlerinden para kazanmakta olduğum için eğer ki S23 alırsam anaparam azalacak olduğundan daha az para kazanacağım. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.

S22 almak gibi bir hata yapma derim. Bütçeyi arttırıp S23 almanı tavsiye ederim. Bütçeyi arttıramıyorsan S21 FE al geç.

S23 almak şu an en mantıklısı gibi görünüyor. Ancak işleteceğim bir para kalmayacak olması beni çok korkutuyor. Maddi sıkıntı çekebilirim yani. Şu telefon firmalarının hiçbirisi de kompakt bir telefon yapmıyor ki alalım. Hepsi kalas gibi ve 16-17 cm uzunluğa sahip. Artık gerçekten bıktım bu telefon alanından.

9000 TL'ye sıfır Huawei P30 buldum. Sizce alınır mı?

Son düzenleme:
S21 FE de kullandım 6 saat mobil veri ve otomatik parlaklık ile mümkün değil. Hangi senaryoda 6 saat?

@çokdüşünenbiri S22 sahibiydi, yardımcı olur.
Ekran süresinden şikayetçi olan kullanıcılar vardı. Bence fiyatlar zam yemeden önce S23 almalısın, Samsung 30 bine satmaya başladı cihazı.
S22 hiçbir kısıtlama olmadan 120 Hz, 7/24 Bluetooth açık saat bağlı, GPS kapalı kullanımda ortlama 3-4 saat ekran süresi veriyor. +-30 dakika da mümkün. Fiyat da önemli uygun fiyata S23 çok daha iyi olur ama baya fiyat farkı var.

S22 hiçbir kısıtlama olmadan 120 Hz, 7/24 Bluetooth açık saat bağlı, GPS kapalı kullanımda ortlama 3-4 saat ekran süresi veriyor. +-30 dakika da mümkün.
Verimsiz cihazmış. Benim 4 senelik A70'te ölü batarya ile o kadar ekran süresi veriyor. 😂
Screenshot_20230614-170517_Device care.jpg

S21 FE de kullandım 6 saat mobil veri ve otomatik parlaklık ile mümkün değil. Hangi senaryoda 6 saat?

S22 hiçbir kısıtlama olmadan 120 Hz, 7/24 Bluetooth açık saat bağlı, GPS kapalı kullanımda ortlama 3-4 saat ekran süresi veriyor. +-30 dakika da mümkün. Fiyat da önemli uygun fiyata S23 çok daha iyi olur ama baya fiyat farkı var.
Yalnızca mobil veri açık halde 60 Hz kullanımda kaç saat ekran süresi alırım?

Yalnızca mobil veri açık halde 60 Hz kullanımda kaç saat ekran süresi alırım?
Hocam denemedim ama 60 Hz günü kurtarır ya da 25W powerbank alınabilir, hızlı şarjla 55 dk-1 saatte %100 olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı