Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Merhaba. Yaklaşık 1 aydır telefon alma süreci içerisindeyim. Normalde iPhone SE 3 alacakken anlamsız şekilde zamlanması üzerine Samsung tarafına yönlendim. Hatta 25W hızlı şarj adaptörünü bu hafta teslim aldım ancak elimde halen telefon yok. Normalde A54 alacaktım fakat tasarımı çok kötü geldi gözüme. Dolayısıyla S22 üzerine yoğunlaşmaya başladım. Beni korkutan tek şey pil ömrü. Yalnızca sosyal medya kullanıyorum ve müzik dinliyorum. Oyun oynamıyorum. Yurtta kaldığım için de sürekli mobil veri kullanıyorum. Bu senaryoda 60 Hz tazeleme oranıyla ortalama kaç saat ekran süresi alabilirim?
Not: Aslında S23 alacak kadar param var fakat bu parayı ben şu an işletiyorum. Dolayısıyla hisse senetlerinden para kazanmakta olduğum için eğer ki S23 alırsam anaparam azalacak olduğundan daha az para kazanacağım. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler.

Hocam hem ekonomik hem de hızlı bir telefon söyleyeceğim Samsung A52s.
 
Xioami almayın aldırmayın derim önceden albenisi vardı fakat şuan oda yok elimde note 8 var evde j7 pro, j7 pro şuan benim kullandım cihazdan daha iyi kamera haricinde
Gerekli gereksiz yerlerde kasıyor bazen kapanıyor falan arayüz hatası veriyor her seferinde artık soğudum xiaomi den
 
Evet, gördüm. Diğer sitelerde de fiyat aşırı oynak. Bir gün 22 bine bulunurken bir anda 24 bine çıkıyor ve sonra geri 23 bine düşüyor.

S23 ile ne kadar ekran süresi alabilirim sizce?
S22 bin pili bittinğinde (6 saat kullanım sonrası) s23 ün %40 şarjı kalıyor
 
S23 alalı 2 ay olacak neredeyse. Cihazımdan memnunum. S22 olsaydı da çok pişman olacağımı zannetmiyorum.

Hala memnun musunuz bende iPhone 11 alacaktim ama o kadar ona vermek mantıksız geldi S22 batarya ısınıyor şarjı yetmez falan diyorlar S23 FE bilmiyorum S23 de aldı başını gitidiyor oyunda oynayan birisiyim sizce paraya kıyıp S23 mu almalıyım.
 
Hala memnun musunuz bende iPhone 11 alacaktim ama o kadar ona vermek mantıksız geldi S22 batarya ısınıyor şarjı yetmez falan diyorlar S23 FE bilmiyorum S23 de aldı başını gitidiyor oyunda oynayan birisiyim sizce paraya kıyıp S23 mu almalıyım.
S23 sahibiyim yılbaşından önce aldım ve oldukça çok mennunum. Normalde i13 alacaktım ama 13 ile kıyaslama yapınca vazgeçtim, ki siz iPhone 11 almayı düşünüyorsunuz i13 ten bile daha iyi bir telefon. Pubg mobile ve cod mobile oynuyorum oldukça mennunum yoğun oyun oynamam halinde bile çok rahat 4 saat ekran süresi alıyorum 90fps akıcı da oynuyorum. Almanızı tavsiye ederim.
 
S23 sahibiyim yılbaşından önce aldım ve oldukça çok mennunum. Normalde I13 alacaktım ama 13 ile kıyaslama yapınca vazgeçtim, ki siz iPhone 11 almayı düşünüyorsunuz I13'ten bile daha iyi bir telefon. PUBG Mobile ve CoD Mobile oynuyorum oldukça mennunum yoğun oyun oynamam halinde bile çok rahat 4 saat ekran süresi alıyorum 90FPS akıcı da oynuyorum. Almanızı tavsiye ederim.

Anladım teşekkür ederim kamerasi nasıl güzel kalite mi sosyal medya paylaşımları için gider mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı