Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Bütçe
16-20k
Telefon plansız bir şekilde bozulunca ne alacağım konusunda çok kafam karışmıştı. Plansız bozulması sebebiyle de bütcem daha iyilerine yetmiyor. Staj paramı biriktirip Samsung Galaxy S23 alacaktım ama işte hayat, ansızın ne olucağı bilinmiyor. 16-20k arasında ki telefonlar arasından gönlüm Samsung Galaxy S22'den yana. Bu değerli gürüşlerin için teşekkür ederim. En yakın zaman da Samsung Galaxy S22 alacağım.

S23 FE al bence daha güncel ama S22 de çok iyi cihaz pişman olmazsın hangisinin tasarımı hoşuna gittiyse onu alabilirsin çok fark yok aralarında.

Hayırlı olsun şimdiden. Aslında eski model bir telefon falan varsa evde birkaç ay idare edip S23 almanız en mükemmeli olur. Bende para biriktiriyorum S23e geçmek için her anlamda müthiş bir telefon.

S23 FE al daha güncel.

Tuğladan hallice.

Sensin trol bro yanan telefonu millete öneriyorsun Samsung fanboy seni.

Şarjı su gibi bitecek o telefonun.

Ekran sureniz 5-6 saat ise sorun olmaz ama oyunda sorun cikartir.

Ekran sureniz 5-6 saat ise sorun olmaz ama oyunda sorun cikartir.
Ben zaten telefon da oyun oynayan birisi değilim. İstediğim şey fotoğrafı iyi çeksin ekranı ve tasarımı iyi olsun istiyorum. Benim bü tüm isteklerimi karşılayan cihaz S23 fakat işte bütçem en fazla 20k. Zaten bütcem yüksek olsa bu konuyu bile açmazdım. Ayrıca fikirlerin için teşekkür ederim. Şuanlık benim bütçeme göre istediklerimi karşılayan S22 gibi duruyor.

Alınır. Fıyatına göre Premium görünümü, güzel kamerası, iyi işlemcisi ve kaliteli ekranıyla sağlam bir cihaz. Bataryası kötü, gün içerisinde fazla kullanmıyorsanız çok dert değil.

S20FE var ve sadece oyun oynaniyor bazen elime alıyorum evet biraz ısınma sorunu var gibi ama telefon çok hızlı donma vs yok akıcı. Yani S23FE de ısınma sorunu var mı bilmiyorum ama telefon iş yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…