Samsung Galaxy S22 alınır mı?

Bütçe
16-20k
Şu trollü dinlemenize gerek yok kale almayın bile.

S22 tam premium hissiyat için tercih edilmesi gereken bir cihaz bence. Tasarımı şık boyutu harika, kameralar efsane. Tek ve en önemli sıkıntısı ısınması. Isınma sorunu derken durduğu yerde ısınıyor gibi anlaşılmasın. Oyun oynarken ısınıyor. Bunun dışında anormal bir ısınma sorunu yok. Oyun çok oynamayan birisi bataryadan da şikayetçi olmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Telefon plansız bir şekilde bozulunca ne alacağım konusunda çok kafam karışmıştı. Plansız bozulması sebebiyle de bütcem daha iyilerine yetmiyor. Staj paramı biriktirip Samsung Galaxy S23 alacaktım ama işte hayat, ansızın ne olucağı bilinmiyor. 16-20k arasında ki telefonlar arasından gönlüm Samsung Galaxy S22'den yana. Bu değerli gürüşlerin için teşekkür ederim. En yakın zaman da Samsung Galaxy S22 alacağım.

Herkese merhaba, arkadaşlar. Dün akşam telefonum bozuldu ve yeni telefon alma ihtiyaçı doğdu. Aklıma takılan bir sorun var, hala 2024 yılında Samsung Galaxy S22 alınır mı?
16-20k aralığında 3 tane cihaz mevcut, Samsung Galaxy A55, Samsung Galaxy S23F ve Samsung Galaxy S22 mevcut. Hepsinin karşılaştırmalarına baktım, Samsung Galaxy S23FE vs Samsung Galaxy S22 kafa kafa. Tek sorun Samsung Galaxy S22'nin batarya sorunu olması. Zaten önceki telefonumu günde 2 kez şarj eden birisiyim. O yüzden pek bir sorun olacağını düsünmüyorum. Normal de bu konuyu açmayıp Samsung Galaxy S23F alacaktım fakat Samsung Galaxy S23FE'nin tasarımını ve kalınlığını hiç beğenmedim. O yüzdendir ki kafam karıştı hangisi almam konusunda. Şimdiden görüş ve fikirleriniz için teşekkür ederim. Görüşleriniz benim için çok önemli.

S23 FE al bence daha güncel ama S22 de çok iyi cihaz pişman olmazsın hangisinin tasarımı hoşuna gittiyse onu alabilirsin çok fark yok aralarında.

Telefon plansız bir şekilde bozulunca ne alacağım konusunda çok kafam karışmıştı. Plansız bozulması sebebiyle de bütçem daha iyilerine yetmiyor. Staj paramı biriktirip Samsung Galaxy S23 alacaktım ama işte hayat, ansızın ne olacağı bilinmiyor. 16-20k arasında ki telefonlar arasından gönlüm Samsung Galaxy S22'den yana. Bu değerli gürüşlerin için teşekkür ederim. En yakın zaman da Samsung Galaxy S22 alacağım.

Hayırlı olsun şimdiden. Aslında eski model bir telefon falan varsa evde birkaç ay idare edip S23 almanız en mükemmeli olur. Bende para biriktiriyorum S23e geçmek için her anlamda müthiş bir telefon.

S23 FE al daha güncel.

Tuğladan hallice.

Şu trollü dinlemenize gerek yok kale almayın bile.

S22 tam premium hissiyat için tercih edilmesi gereken bir cihaz bence. Tasarımı şık boyutu harika, kameralar efsane. Tek ve en önemli sıkıntısı ısınması. Isınma sorunu derken durduğu yerde ısınıyor gibi anlaşılmasın. Oyun oynarken ısınıyor. Bunun dışında anormal bir ısınma sorunu yok. Oyun çok oynamayan birisi bataryadan da şikayetçi olmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Sensin trol bro yanan telefonu millete öneriyorsun Samsung fanboy seni.

Şarjı su gibi bitecek o telefonun.

Ekran sureniz 5-6 saat ise sorun olmaz ama oyunda sorun cikartir.
Ben zaten telefon da oyun oynayan birisi değilim. İstediğim şey fotoğrafı iyi çeksin ekranı ve tasarımı iyi olsun istiyorum. Benim bü tüm isteklerimi karşılayan cihaz S23 fakat işte bütçem en fazla 20k. Zaten bütcem yüksek olsa bu konuyu bile açmazdım. Ayrıca fikirlerin için teşekkür ederim. Şuanlık benim bütçeme göre istediklerimi karşılayan S22 gibi duruyor.

Alınır. Fıyatına göre Premium görünümü, güzel kamerası, iyi işlemcisi ve kaliteli ekranıyla sağlam bir cihaz. Bataryası kötü, gün içerisinde fazla kullanmıyorsanız çok dert değil.

S20FE var ve sadece oyun oynaniyor bazen elime alıyorum evet biraz ısınma sorunu var gibi ama telefon çok hızlı donma vs yok akıcı. Yani S23FE de ısınma sorunu var mı bilmiyorum ama telefon iş yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı