1 gün dışarıda olduğum günün deneyimini aktarayım o zaman. Sabah 8 de %100 şarjla evden çıktım Spotify Instagram WhatsApp gibi uygulamaları kullandım sadece. Gün içinde de çok az kamera kullanıp ortalama 1 saate yakın telefonla konuştum. Akşam 11.30 da eve vardığımda %7 şarjla günü çok rahat çıkarmıştım. Tabii bu süre içinde deli gibi telefonu kullanmadım sadece bu yazdığım uygulamaları kullandım. Sadece güç tasarrufu açık ve 60Hz de kullandım o kadar. Oyun oynamanız ise size bağlı ben dışarıda oyun oynamadığım için bir şey diyemeyeceğim, genelde evdeyken telefondan oyun oynarım. Ama basit oyunları oynarım derseniz zaman geçirmek için onun üstesinden gelir ama PUBG veya daha ağır oyunlar bataryayı sıkıntıya sokabilir bir tık. Ben kendi deneyimimi yazdım ve hala da diyorum, bu telefon alınır.
Edit: Telefonu kullanmadığım zamanlarda kesinlikle Bluetooth, konum ve mobil veriyi kapatıyorum. Mobil veriyi bazen açık bırakıyorum sıkıntı olmuyor ama diğer ikisi (özellikle konum) bataryayı daha hızlı bitirir. Onları kapalı kullanıyorum, sadece ihtiyacım olduğunda açıyorum.