Samsung Galaxy S23 alınır mı?

Teşhir ürünü incelemişsiniz doğal olarak ekranın geç tepki vermesi gibi durumlar normal. Teşhir ürünlerinde genelde cihazda tanıtım videoları, ekranları yer alıyor. Garip bir yorum olmuş

Kötülemek amacıyla yazmadım sadece bana garip gelen bu kadar üst seviye telefonun böyle yapması ayrıca şunu da belirteyim başka bir mağazada incelemeye gittiğimde aynı cihaz çok akıcı bir şekilde çalışıyordu.

Bu modeli bütçeden dolayı değil boyutlarından dolayı düşünmüyorum s23 ve iphone 14ün boyutları ideal benim için ki ihtiyacım da yok açıkçası, büyük boyutlu istesem de s23 plus ve 14 plus arasında seçim yapardım yine ultra ve pro modellerini düşünmezdim

2019 çıkışlı kullandığım S10e cihazım bile anında tepki veriyor güç tuşuna. Hiçbir zamanda aksi bir durum olmadı ekran uyanma konusunda. Ki S23'teki SoC S10e'deki Exynos 9820'e nazaran olağan üstü şekilde daha hızlı bir çipken bu konuda şüphe duymanız yersiz. Teşhir ürünlerde bunlar normaldir, teşhir ile fikir yürütmek saçma.

Sizin tercihiniz daha kolay ben ikisi arasında kalsam daha yeni model olan s23ü tercih ederdim kesinlikle, huaweide uygulama sorunlarını sürekli arka kapılardan dolaşarak çözmeye çalıştım bazen çözemedim de çok çektim, samsungda da bataryadan çekmek istemiyorum rahat etmek istiyorum açıkçası artık telefonla ilgili bişeyi dert etmek istemiyorum

S23 14 Pro ailesinin altındaki bütün iPhone modellerinden kalite olarak daha iyi. S23 de batarya sorun olmaz. Sosyal medyaya video atıyorsan kalite olarak memnun olmayabilirsin.

Arkadaşlar konu ile ilgisi ne kadar bilmem de ben içinden şarj adaptörü çıkmayan hiçbir telefonu almam. Bu, restoranta gidiyorsun tabak ve çatala ayrı para veriyorsun gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…