Samsung Galaxy S23 alınır mı?

Teşhir ürünü incelemişsiniz doğal olarak ekranın geç tepki vermesi gibi durumlar normal. Teşhir ürünlerinde genelde cihazda tanıtım videoları, ekranları yer alıyor. Garip bir yorum olmuş :)

Kötülemek amacıyla yazmadım sadece bana garip gelen bu kadar üst seviye telefonun böyle yapması ayrıca şunu da belirteyim başka bir mağazada incelemeye gittiğimde aynı cihaz çok akıcı bir şekilde çalışıyordu.

35K bütçeniz varsa neden iPhone 14 alıyorsunuz fiyatını hak etmiyor bile. Bütçeniz yeterse S23 Ultra alın geçin. Yetmezse de S23 alın.
Bu modeli bütçeden dolayı değil boyutlarından dolayı düşünmüyorum s23 ve iphone 14ün boyutları ideal benim için ki ihtiyacım da yok açıkçası, büyük boyutlu istesem de s23 plus ve 14 plus arasında seçim yapardım yine ultra ve pro modellerini düşünmezdim

Kötülemek amacıyla yazmadım sadece bana garip gelen bu kadar üst seviye telefonun böyle yapması ayrıca şunu da belirteyim başka bir mağazada incelemeye gittiğimde aynı cihaz çok akıcı bir şekilde çalışıyordu.
2019 çıkışlı kullandığım S10e cihazım bile anında tepki veriyor güç tuşuna. Hiçbir zamanda aksi bir durum olmadı ekran uyanma konusunda. Ki S23'teki SoC S10e'deki Exynos 9820'e nazaran olağan üstü şekilde daha hızlı bir çipken bu konuda şüphe duymanız yersiz. Teşhir ürünlerde bunlar normaldir, teşhir ile fikir yürütmek saçma.

Aynı konuyu açmayı ben de düşünüyordum siz açmışsınız o yüzden bu konuyu takipte olacağım, telefon değiştirmeyi düşünen biri olarak ben de S23 ve iPhone 12 arasında kaldım. Pil konusunda nasıl ben de merak ediyorum ayrı olarak bir de S23 incelemeye gittiğimde ekrani açarken ilk başta geç tepki verdi hatta kamerayı açtım bayağı bekletti kapatırken bile uzun sürdü bir süre ayarlarda dolaştıktan sonra kendine geldi telefon, daha önceden başka bir mağazada incelemeye gittiğimde takır takır kasmadan çalısıyordu ve akiciydi.
Sizin tercihiniz daha kolay ben ikisi arasında kalsam daha yeni model olan s23ü tercih ederdim kesinlikle, huaweide uygulama sorunlarını sürekli arka kapılardan dolaşarak çözmeye çalıştım bazen çözemedim de çok çektim, samsungda da bataryadan çekmek istemiyorum rahat etmek istiyorum açıkçası artık telefonla ilgili bişeyi dert etmek istemiyorum

Dostlar yeni bir telefon alma sürecindeyim, hem Android hem iOS kullandım ikisine de alışığım. Şu anki telefonum Huawei ve gerçekten uygulama konusunda bezdim artık.

Şu an iPhone 14 (Pro'su Plus'ı yok dümdüz 14) ilk aklımda olan model, fiyatı yeni zamla birlikte 35k oldu artık.

İkinci seçeneğim S23 (Plus'ı ultrası yok dümdüz S23), ikisi de yeni ve harika cihazlar tabii, bunun da fiyatı 20 küsurlerde.

Samsung çok uzun zamandır kullanmadım ve gördüğüm kadarıyla herkes S20 FE S21 FE S22 serisinde bataryadan bezmiş.

Sorum şu S23'te önceki serideki gibi batarya sorunu yaşayan var mı, kullanan hiç tanıdığım yok ve YouTube'da herkes her şeyi övme derdinde, bu konuda vicdanımı rahatlatmam lazım, aklıma S23 ile ilgili takılan tek konu batarya.

Aradaki farkı verip iPhone 14 mü almalıyım yoksa daha uygun fiyatlı S23 mü, batarya sorun değilse S23e yakınım, diğer türlü aradaki farkı verip iPhone 14 almaya yakınım.

Not: Bütçe sıkıntım yok ama Samsung'un ultrasına, IPhone'un Pro'suna o fiyatları verirsem ağır bunalıma girerim o yüzden küçük boyutlu baz modeller sadece.

S23 14 Pro ailesinin altındaki bütün iPhone modellerinden kalite olarak daha iyi. S23 de batarya sorun olmaz. Sosyal medyaya video atıyorsan kalite olarak memnun olmayabilirsin.

Arkadaşlar konu ile ilgisi ne kadar bilmem de ben içinden şarj adaptörü çıkmayan hiçbir telefonu almam. Bu, restoranta gidiyorsun tabak ve çatala ayrı para veriyorsun gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı