İnceleme Samsung Galaxy S23 FE

Edit : Telefonu batarya performansı nedeniyle 3 aylık bir kullanımdan sonra sattım.

Bu telefonun bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum. 18-19 civarına gelir ise almak isteyen tekrar değerlendirebilir. Zira bataryası S22 ile arasında sadece 30 dakika oynuyor. Arka kamera setindeki lenslerden bir tanesinde de gece sorun oluyor diye hatırlıyorum. Onun dışında ekran gövde oranında alt taraf biraz fazla kalın olsa da iyi bir telefon.

Hocam ne kadara sattınız? İade mi?
Hocam ben aldığımda 21'e almıştım daha sonra 19'a sattım.

Katılıyorum.

Hocam herhalde telefon piyasasını forumlar yönetiyor. Benim fark ettiğim şey hangi cihaz bir anda önerilmeye başlansa onun fiyatı oynuyor. Zaten bu cihaz 19 taş çatlasın 20ye gidiyordu. Forumların gözdesi oldu ve bir anda fiyatlar uçtu resmen, bir ara 24 25e çıkmıştı fiyatı. Her model böyle.

Mayıs'tan sonra bir yükselme meydana geldi. Ama sadece FE özelinde değil tüm telefonlara gelmiş sayılır. Samsung'tan beklediğim hareket bu telefonu bu fiyatta tutmaya çalışmasıydı. Yapmadı ya da yapamadı. Sırf bunu yaptığı için rakip firmaların telefonlarını öneresim geliyor ama bu bütçede adam kamera istediği zaman insanlara POCO F6 mı önereceğim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…