Kamera benim için önemli özellikle selfie. Oyun da oynuyorum. İkisinin de birbirine göre artı ve eksileri var hangisini alacağıma karar veremedim. S23'ten yanayım fakat konu satmaya gelince Samsung'lar para etmiyor. Sizce hangisini almalıyım?
Kamera benim için önemli özellikle selfie. Oyun da oynuyorum. İkisinin de birbirine göre artı ve eksileri var hangisini alacağıma karar veremedim. S23'ten yanayım fakat konu satmaya gelince Samsung'lar para etmiyor. Sizce hangisini almalıyım?
S23 ile iPhone 12'yi kıyaslamak, S23'e hakaret gibi bir şey.
Dağlar kadar fark var arada, ikisi arasında 12 diyen de bir nane anlamıyordur donanımdan. İyi günler.
S23 ile iPhone 12'yi kıyaslamak, S23'e hakaret gibi bir şey.
Dağlar kadar fark var arada, ikisi arasında 12 diyen de bir nane anlamıyordur donanımdan. İyi günler.
Hocam insanlar da donanıma değil zaten markaya bakıyor çoğunlukla. İstedikleri şey iyi bir telefon değil, iyi bir iPhone.
Dünyanın en iyi telefonunu da verseniz bir bahane bulup beğenmeyecek ve Apple övecek bir kitle var.
S20 FE'ye (120Hz AMOLED) akıcı değil deyip daha önceden kullandığı iPhone 7 daha akıcıydı(tamamen psikolojik)diyen tanıdığım var. Oradan biliyorum.