Samsung Galaxy S24 FE 8/256 mı POCO F6 12/512 mi?

Destekliyor dostum şuan ki telefonumda Ultra özelliği var.
Şuan ki telefonun marka modeli nedir hocam. Birde 120 fps aktif etmek için özel bir ayar yaptınız mı?

Destekliyor dostum şuan ki telefonumda Ultra özelliği var.
Ben aslında Samsung galaxy s24 fe bu oyunda 120 desteklemiyor max 60 fps destekliyor demek istemiştim. Devrik cümle kurmuşum özür dilerim.

Şu anki telefonun marka modeli nedir hocam. Bir de 120 FPS aktif etmek için özel bir ayar yaptınız mı?

Redmi Note 13 hocam. Hayır yapmadım açtığım gibi geldi.

Şuan ki telefonun marka modeli nedir hocam. Birde 120 fps aktif etmek için özel bir ayar yaptınız mı?

Ben aslında Samsung galaxy s24 fe bu oyunda 120 desteklemiyor max 60 fps destekliyor demek istemiştim. Devrik cümle kurmuşum özür dilerim.
Telefon 120 Hz ise açıktır hocam.

Redmi Note 13 hocam. Hayır yapmadım açtığım gibi geldi.
Şuan bende de o telefon var pro 4g modeli. Ancak hyper os güncellemesi sonrası oyunda sıkıntı çıkarmaya başladı. Özellikle bildirim arama falan gelince çok kasıyor. Bazen sebepsiz yere kasıyor bazende tf de kasıyor. Sizde böyle bir sorun yok mu?

Şuan bende de o telefon var pro 4g modeli. Ancak hyper os güncellemesi sonrası oyunda sıkıntı çıkarmaya başladı. Özellikle bildirim arama falan gelince çok kasıyor. Bazen sebepsiz yere kasıyor bazende tf de kasıyor. Sizde böyle bir sorun yok mu?
Harita hariç ayarlar full hocam hiç kasmıyor.(şarj az değilse)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı