M Mongoose Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 35 3 Nisan 2025 #11 Eternal777 dedi: Hocam anca şimdi bakabildim ancak stokta bitmiş, tüm renkler tükenmiş. realme GT 6 (12 GB / 256 GB) bu model nasıldır acaba? Genişletmek için tıkla... 40 buna vermek yerine 30 Honor 200 Pro'ya vermek daha mantıklı.
Eternal777 dedi: Hocam anca şimdi bakabildim ancak stokta bitmiş, tüm renkler tükenmiş. realme GT 6 (12 GB / 256 GB) bu model nasıldır acaba? Genişletmek için tıkla... 40 buna vermek yerine 30 Honor 200 Pro'ya vermek daha mantıklı.
Drogba39 Megapat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #12 S24FE'nin tek avantajı güncelleme desteği ve az da olsa işlemci farkı. Onun dışında o ekran/çerçeve oranı için bile Honor 200 Pro tercih edilir.
S24FE'nin tek avantajı güncelleme desteği ve az da olsa işlemci farkı. Onun dışında o ekran/çerçeve oranı için bile Honor 200 Pro tercih edilir.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 3 Nisan 2025 #13 Mongoose dedi: 40 buna vermek yerine 30 Honor 200 Pro'ya vermek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... GT6 da 30 bin hocam. Ancak hala arada kaldım 3 telefon arasında maalesef. Samsung'un sitesine telefonun stoğu gelmiş ancak, bu seferde kulaklık yok.
Mongoose dedi: 40 buna vermek yerine 30 Honor 200 Pro'ya vermek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... GT6 da 30 bin hocam. Ancak hala arada kaldım 3 telefon arasında maalesef. Samsung'un sitesine telefonun stoğu gelmiş ancak, bu seferde kulaklık yok.
M Mongoose Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 35 3 Nisan 2025 #14 Eternal777 dedi: GT6 da 30 bin hocam. Ancak hala arada kaldım 3 telefon arasında maalesef. Samsung'un sitesine telefonun stoğu gelmiş ancak, bu seferde kulaklık yok. Genişletmek için tıkla... 30 binlik satis pek guvenilir gelmemişti hocam. Ama ben olsaydim GT6 yerine Honor 200 Pro alirdim, yazilimi bir nispet daha iyi.
Eternal777 dedi: GT6 da 30 bin hocam. Ancak hala arada kaldım 3 telefon arasında maalesef. Samsung'un sitesine telefonun stoğu gelmiş ancak, bu seferde kulaklık yok. Genişletmek için tıkla... 30 binlik satis pek guvenilir gelmemişti hocam. Ama ben olsaydim GT6 yerine Honor 200 Pro alirdim, yazilimi bir nispet daha iyi.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 4 Nisan 2025 #15 Mongoose dedi: 30 binlik satis pek guvenilir gelmemişti hocam. Ama ben olsaydim GT6 yerine Honor 200 Pro alirdim, yazilimi bir nispet daha iyi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, ancak Samsung'un yaptığı kampanya da hoş gelmiyor değil. çok arada kaldım ya
Mongoose dedi: 30 binlik satis pek guvenilir gelmemişti hocam. Ama ben olsaydim GT6 yerine Honor 200 Pro alirdim, yazilimi bir nispet daha iyi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, ancak Samsung'un yaptığı kampanya da hoş gelmiyor değil. çok arada kaldım ya
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 666 2 Mayıs 2025 #16 GucukBey dedi: Normalde H200 Pro ile S24 FE ile arasında bu kadar net öneri yapmazdım ama şu indirim varken S24 FE kaçmaz. Alın geçin derim. Çok alın, az ödeyin | Samsung Türkiye Seçili Galaxy'ler birlikte alımda %30'a varan indirim fırsatıyla. www.samsung.com Eki Görüntüle 2459255 Genişletmek için tıkla... Hocam hala calisiyor mu acaba, attığın sıra ile ekliyorum ancak şarj aletini ekleyince kulaklık otomotik kaldırılıyor.
GucukBey dedi: Normalde H200 Pro ile S24 FE ile arasında bu kadar net öneri yapmazdım ama şu indirim varken S24 FE kaçmaz. Alın geçin derim. Çok alın, az ödeyin | Samsung Türkiye Seçili Galaxy'ler birlikte alımda %30'a varan indirim fırsatıyla. www.samsung.com Eki Görüntüle 2459255 Genişletmek için tıkla... Hocam hala calisiyor mu acaba, attığın sıra ile ekliyorum ancak şarj aletini ekleyince kulaklık otomotik kaldırılıyor.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #17 HoundsOfJustice dedi: Hocam hala calisiyor mu acaba, attığın sıra ile ekliyorum ancak şarj aletini ekleyince kulaklık otomotik kaldırılıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam şu anda aynı anda kulaklık ve şarj aleti olmuyor. Telefon+kulaklık+akıllı saat ya da telefon+şarj aleti+akıllı saat gerekli
HoundsOfJustice dedi: Hocam hala calisiyor mu acaba, attığın sıra ile ekliyorum ancak şarj aletini ekleyince kulaklık otomotik kaldırılıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam şu anda aynı anda kulaklık ve şarj aleti olmuyor. Telefon+kulaklık+akıllı saat ya da telefon+şarj aleti+akıllı saat gerekli