40 buna vermek yerine 30 Honor 200 Pro'ya vermek daha mantıklı.Hocam anca şimdi bakabildim ancak stokta bitmiş, tüm renkler tükenmiş. realme GT 6 (12 GB / 256 GB) bu model nasıldır acaba?
40 buna vermek yerine 30 Honor 200 Pro'ya vermek daha mantıklı.Hocam anca şimdi bakabildim ancak stokta bitmiş, tüm renkler tükenmiş. realme GT 6 (12 GB / 256 GB) bu model nasıldır acaba?
GT6 da 30 bin hocam. Ancak hala arada kaldım 3 telefon arasında maalesef. Samsung'un sitesine telefonun stoğu gelmiş ancak, bu seferde kulaklık yok.40 buna vermek yerine 30 Honor 200 Pro'ya vermek daha mantıklı.
30 binlik satis pek guvenilir gelmemişti hocam. Ama ben olsaydim GT6 yerine Honor 200 Pro alirdim, yazilimi bir nispet daha iyi.GT6 da 30 bin hocam. Ancak hala arada kaldım 3 telefon arasında maalesef. Samsung'un sitesine telefonun stoğu gelmiş ancak, bu seferde kulaklık yok.
Haklısınız hocam, ancak Samsung'un yaptığı kampanya da hoş gelmiyor değil. çok arada kaldım ya30 binlik satis pek guvenilir gelmemişti hocam. Ama ben olsaydim GT6 yerine Honor 200 Pro alirdim, yazilimi bir nispet daha iyi.
Normalde H200 Pro ile S24 FE ile arasında bu kadar net öneri yapmazdım ama şu indirim varken S24 FE kaçmaz. Alın geçin derim.
Eki Görüntüle 2459255![]()
Çok alın, az ödeyin | Samsung Türkiye
Seçili Galaxy'ler birlikte alımda %30'a varan indirim fırsatıyla.www.samsung.com
Hocam hala calisiyor mu acaba, attığın sıra ile ekliyorum ancak şarj aletini ekleyince kulaklık otomotik kaldırılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.