Samsung Galaxy S24 mü yoksa iPhone 13 mü?

Bütçe
35000

Vallahi hocam taksitle alacağım 2. el taksit mumkun degil sanırım IP13 almakta karar verdim.

Sen iPhone 13 almalısın.

İkisi de güzel cihaz, hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsan onu al, pişman olmazsın. İşin matematiğine bakacak olursak Türkiye'de Samsung'un fiyatlandırması Apple'a göre çok çok iyi. Yurtdışında ikisi de aynı fiyata satılan Apple ve Samsung cihazları Türkiye'de çok farklı fiyatlara satılıyor. 2. Elde eğer temiz kullanırsan Samsung telefonları cihaz değişim kampanyaları ile hiç zarar etmeden elden çıkarabilirsin. Samsung yeni cihaz tanıttığında ilk satış döneminde cihaz değişim kampanyalarında üstüne ek ödeme yaptığı için 5 bin tl ye aldığım 5 yıllık Galaxy Note 10'u S24 ultra alırken 13 bin tl'den sayıyordu. Ben 2. El satmaya kalksam 7 bin tl ederdi. Kaldı ki s24 ultra'nın fiyatı da yurtdışı fiyatı aynı olan apple'dan 10-15bin tl daha ucuzdu. Ama her zaman her şeyin mantıklı olanı seçilmeyebilir, zevkler, renkler meselesi...

Tasarım olarak ve İOS kullanmak hoşuma gidiyor, tercihim iPhone 13. Fakat yurtdışındaki kadar ucuz olmadığı için S24 alın geçin. Eğer 2 telefon kullanmakta sorun yaşamaz iseniz YD iPhone 13 ve Yİ iPhone 6-7 alınabilir, bu aralar böyle kullanan çok kişi görüyorum.

Sen şaka mısın dostum ciddi soruyorum kararlı One UI 7 çıkmamış betalar bile sorunsuzken nasıl One UI 7 yükledin ayrı konu tek yolu S24'e yüklemek oda uzun iş ha A55 S23 demişsinde onlara da önce S24 portu üzerine One UI 7 beta yüklersin ki bunu da hiç sanmıyorum S24 bile betada normalken S23'e kasım Kasım kasılıyor demişsin ilginçsin.

Çok umursama kendisi ilkel nesilden troll olduğunu umduğumuz bir Apple fanboyu.

Bu konuyu tartışmaya gerek bile yok. S24 iPhone 15'in rakibi olan bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…