Samsung Galaxy S24 mü yoksa iPhone 13 mü?

Bütçe
35000
Şahane bir Apple fanboyusun ama bilgisizsin. Eğer 40bin TL'ye alınacak en üst Samsung S21 olsaydı hâla S21 konuşulurdu. 40bine alacağın en iyi iPhone iPhone 13 modeli olduğu için ağlayacağın yerde övüyorsun. Adamlar vergi koyuyor deli gibi yoksa iPhone 13 emin ol 28bin üstüne satılmazdı. Herhalde sen Android 2 senede kasıyor diyen süpercahil fanboylardansın. Bu arada A55 ile S23e One UI 7'yi normal şekilde mi yükledin? Muhtemelen resmi olmayan şekilde beta arayüz yüklemen resmi olsa bile daha beta 1 olan arayüzü yüklemen ve ona göre yorum yapman bile bilgini belli ediyor. Bu arada S23 kasıyor demeni bir hataydı sayıyorum.
2haftada değeri 40binden 34bine düşen iPhone 13 mü 2 sene sonra 36bine kapış kapış gidecek mi?

Daha iyi ekran, işlemci, batarya, daha iyi çekim ve indirme hızına sahip, kamera olarak daha yeni nesil, 7 sene güncelleme alacak, 2024 çıkışlı, hoparlör olarak bile önde olan S24 ya da yazılımı kaliteli olan iPhone 13. gerçekten Apple'yi severim hatta 14pm var 2.telefon olarak ama kesinlikle düz modelleri berbat ötesi. Senörleri bile kısılmış. Düşmana yaptırsan telefonu bu kadar kısmaz.
Bulabilirsen ve illa iPhone istiyorsa 2.el pro/pro Max alabilirsin.

Vallahi hocam taksitle alacağım 2. el taksit mumkun degil sanırım IP13 almakta karar verdim.

Arkadaşlar selam,
Yaklaşık olarak 35.000 TL bütçem var fakat S24 ile iPhone 13 arasında arada kaldım.

S24'ün biraz daha öne çıktığını biliyorum fakat Android telefonlar 1-2 yıl sonra yavaşlıyor. Tek dert edindiğim kısım, Android hiçbir zaman iOS akıcılığına yaklaşamıyor.

2. el olarak da satarken iPhone her zaman iyi fiyata gider fakat Android'ler her zaman ölücüdür. Sizin de fikrinizi sormak istedim. Buyurunuz.

Sen iPhone 13 almalısın.

İkisi de güzel cihaz, hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsan onu al, pişman olmazsın. İşin matematiğine bakacak olursak Türkiye'de Samsung'un fiyatlandırması Apple'a göre çok çok iyi. Yurtdışında ikisi de aynı fiyata satılan Apple ve Samsung cihazları Türkiye'de çok farklı fiyatlara satılıyor. 2. Elde eğer temiz kullanırsan Samsung telefonları cihaz değişim kampanyaları ile hiç zarar etmeden elden çıkarabilirsin. Samsung yeni cihaz tanıttığında ilk satış döneminde cihaz değişim kampanyalarında üstüne ek ödeme yaptığı için 5 bin tl ye aldığım 5 yıllık Galaxy Note 10'u S24 ultra alırken 13 bin tl'den sayıyordu. Ben 2. El satmaya kalksam 7 bin tl ederdi. Kaldı ki s24 ultra'nın fiyatı da yurtdışı fiyatı aynı olan apple'dan 10-15bin tl daha ucuzdu. Ama her zaman her şeyin mantıklı olanı seçilmeyebilir, zevkler, renkler meselesi...

Tasarım olarak ve İOS kullanmak hoşuma gidiyor, tercihim iPhone 13. Fakat yurtdışındaki kadar ucuz olmadığı için S24 alın geçin. Eğer 2 telefon kullanmakta sorun yaşamaz iseniz YD iPhone 13 ve Yİ iPhone 6-7 alınabilir, bu aralar böyle kullanan çok kişi görüyorum.

2 sene sonra 13 ölü fiyattanmı gidecek jkhsjdkjsh 11'e bak istersen bir dostum 2 yıl eski bir cihaz ama ölü fiyattanmı gidiyor al satcıların gözde cihazıdır kendisi iPhone o kadar kaliteli bir telefonki 3 yıl önce eski cihazını konuşuyoruz halen, S21 neden kimsenin elinde değil sırf farklı olacağız diye şu Samsung'u övmeyin şurada, tamam en farklı sizsiniz en teknoloji bilginisiniz 2 ay sonra S25 çıkınca herkes S24'ü unutacak zaten piyasası dip olacak s serisi alıncaka bari S25 beklensin One UI 7 zaten tüm a serisini pert etti bizzat elimde A55'in halini gördüm S23 bile Ui7 ile kasım Kasım kasılıyor.

Sen şaka mısın dostum ciddi soruyorum kararlı One UI 7 çıkmamış betalar bile sorunsuzken nasıl One UI 7 yükledin ayrı konu tek yolu S24'e yüklemek oda uzun iş ha A55 S23 demişsinde onlara da önce S24 portu üzerine One UI 7 beta yüklersin ki bunu da hiç sanmıyorum S24 bile betada normalken S23'e kasım Kasım kasılıyor demişsin ilginçsin.

Sen şaka mısın dostum ciddi soruyorum kararlı One UI 7 çıkmamış betalar bile sorunsuzken nasıl One UI 7 yükledin ayrı konu tek yolu S24'e yüklemek oda uzun iş ha A55 S23 demişsinde onlara da önce S24 portu üzerine One UI 7 beta yüklersin ki bunu da hiç sanmıyorum S24 bile betada normalken S23'e kasım Kasım kasılıyor demişsin ilginçsin.

Çok umursama kendisi ilkel nesilden troll olduğunu umduğumuz bir Apple fanboyu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı