Samsung Galaxy S24 Ultra güncellenmeli mi?

Mehmet Gülcan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar.

Uzun zamandır iPhone kullanan biri olarak yıllar sonra Samsung Galaxy S24 Ultra satın aldım. Ben Apple cihazlarımın hiç birinin sürümünü güncellemiyordum. Bu durum Samsung modellerde de aynı mı? Sürüm güncellemeli miyim? Genel olarak bana bir kaç tüyo verirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellememeniz için 7 yıl güncelleme desteği vermiyorlar hocam One ui 7 çok güzel olacak güncelleyin.

Arkadaşlar selamlar.

Uzun zamandır iPhone kullanan biri olarak yıllar sonra Samsung Galaxy S24 Ultra satın aldım. Ben Apple cihazlarımın hiçbirinin sürümünü güncellemiyordum. Bu durum Samsung modellerde de aynı mı? Sürüm güncellemeli miyim? Genel olarak bana birkaç tüyo verirseniz çok sevinirim.

Saygılarımla.

Top rage bir cihaz ve 7 sene güncelleme alacağı söylendi güncellesende etkilenmeyecek bir seviyede 8 gen 3

Güncellememeniz için 7 yıl güncelleme desteği vermiyorlar hocam One ui 7 çok güzel olacak güncelleyin.
S25 çıktığında mı çıkacak one ui 7 kararlı sürüm?

One UI 7 beta sürümünü inceledim. Hoş görünüyor ama şarjı çok kötü diyenler var. Güncellemek beni şarj konusundan ürkütüyor biraz.

One UI 7 beta sürümünü inceledim. Hoş görünüyor ama şarjı çok kötü diyenler var. Güncellemek beni şarj konusundan ürkütüyor biraz.
Evet s25 ile beraber gelecek Batarya performansında düşüş olsa bile öyle gözle görülür bir fark olmaz.

S25 çıktığında mı çıkacak One UI 7 kararlı sürüm?

Giriş orta seviyesi için bırazcık gecerli ve beta sürüm olduğu için normal fakat günümüzde hala Note 10 Plus gibi cihazları sıkıntısız olarak kullananlar var. Genel olarak beta harici güncellestirmeleri yükleyebilirsin.

Genelde her surum en basta oyle olur zaten, bu iOS surumlerinde de ayni, genelde surum ciktiktan 1-2 ay sonra yuklemeyi oneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı