Samsung Galaxy S3 için kulaklık

Evet arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu VATAN COMPUTER - SENNHEISER - CX 200-II STREET KULAK aldım ve biraz kullandım gayet memnun kaldım kulaklıktan bazı kişiler tizlerin az olduğunu felan savunuyorlar fakat ufak bir ekolayzer ayarı yaptıktan sonra hiçbir sıkıntı kalmıyor.

Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu VATAN COMPUTER - SENNHEISER - CX 200-II STREET KULAK aldım ve biraz kullandım gayet memnun kaldım kulaklıktan bazı kişiler tizlerin az olduğunu felan savunuyorlar fakat ufak bir ekolayzer ayarı yaptıktan sonra hiçbir sıkıntı kalmıyor.

Tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Geri bildirim için teşekkürler. Kulaklık arayan arkadaşlar vardı bu kulaklığı gönül rahatlığıyla önerebilirim o zaman onlara da.

Aynen öyle ustam gerçekten Fiyat/Performans olarak mükemmel. Ama alacak olanlar haftasonunu alsınlar. 17Lira daha uygun oluyor :)

Birde PC toplayan arkadaşlarımızdan geri bildirim alabilsek çok şahane olacak ama...

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı