Samsung Galaxy S3 logoda kalıyor

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Selam.
Cihazim onceden Samsung Galaxy yazisinda kalıyordu batarya degistirince duzeldi fakat durum tekrarladi şu an ise animasyonda kalıyor LineageOS 20.0 yani Android 13 kurulu acilis animasyonu 5-10 dk bekletiyor ve ekran parlakligi hafif kisiliyor ve kapaniyor tekrar aciliyor bu durup dururken oldu cihaz normal sarjini doldurup yattim sabah kalktigimda acilmiyordu bu neden boyle? Anakartmi atizali TWRP aciliyor.

İşlemcisi Android 13'ü kaldıramıyor. Android 9 veya 10 kurmanız daha mantıklı.

ROM uzun zamandir kurulu fakat ve sorunsuz kullaniyordum.
Uzun zamandır kuruluysa normaldir hocam zaten. Bir romu 2-3 aydan fazla kullanmak ROM'u bozuyor. Benim Ginkgo cihazımda da aynı şekilde. Bozulmasının sebebi ise yamalarının düzgün olmaması. Wipe yapıp romu yeniden flashlayın.

Hocam bu tarz hatalar olası, stock ROM kurmanızı tavsiye ederim.

Android 4.X destegi kesildigi icin guncel uygulamalari kullanamiyorum.

MIUI 8 temali bir ROM var Android 6 surumlu bir sorun çıkartır mı?

Android 4.X destegi kesildigi icin guncel uygulamalari kullanamiyorum.

MIUI 8 temali bir ROM var Android 6 surumlu bir sorun çıkartır mı?
MIUI temali kullanmanizi tavsiye etmem, Lineage'in Android 8.X-9.X-10.X versiyonlarından birisi varsa kurabilirsiniz. Veyahut dediğim gibi Wipe yapıp ayni romu tekrardan kullanmanizda sakinca yoktur.

MIUI temali kullanmanizi tavsiye etmem, Lineage'in Android 8.X-9.X-10.X versiyonlarından birisi varsa kurabilirsiniz. Veyahut dediğim gibi wipe yapıp ayni ROM'u tekrardan kullanmanizda sakinca yoktur.

ROM'un icindekileri Backup yapip geri kurtabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…