Samsung Galaxy S3 MİNİ Güncelleme

S3'e L gelmeyecek. Ama custom romlardan yükleyebilirsin. @Birisi sen neyin kafasını yaşıyorsun. S3 mini kitkat gelmedi dahala...
Ben onu mu diyorum? Asıl sen mesajları düzgün oku da gel.S3 Mini için 4.4.4 Kitkat Cyanogen Mod 11 (Custom) rom var. Android L yani Android 5.0 yani Cyanıgen Mod 12 S3 Mini için gelecek duyurusu yapıldı.(Samsung değil Cyanogen Mod yetkilileri romu hazırlayıp güncelleme çıkaracak.) Anladın?
@Berkant Ayhan Karabudak arkadaşımız rehberini dahi hazırlamış. :) S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

S3'e L gelmeyecek. Ama custom romlardan yükleyebilirsin. @Birisi sen neyin kafasını yaşıyorsun. S3 mini kitkat gelmedi dahala...
Siz neyin kafasındasınız acaba? Araştırmadan yazmayın lütfen. Şuan S3 Mini için CyanogenMod 11 yani android KitKat 4.4.4 kullanılabilir durumda. Bi kaç aya Android L'de gelecek. Tabi ben görebilecekmiyim bilmiyorum, bugün tam G3 Beat alıyordum, bidahaki ay alabilirmişiz. S3 Miniyi bırakacağım, belki L çıkınca bir rehber hazırlayabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı