Samsung Galaxy S3 Mini Yazılım Güncelleme

Mert Yalçın

Megapat
Arkadaşlar ben Samsung Galaxy S3 Mini marka telefon kullanıyorum (yaklaşık 1 yıldır) ve yazılımını güncellemek istiyorum. Sorunum şu: Yazılımı güncellemek istiyorum ancak ne yapılacağını bilmiyorum. Bazı sitelerde güncelleme yaptıktan sonra telefonda ağırlaşmalar vs. olduğu yazıyor. Ayrıca telefonun yazılımını güncellemeden önce wipe işlemini yapmalı mıyım?

Not:Bu arada bu benim açtığım ilk konu. Yani bir yanlışım olursa affola. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Artık S3 Mini için güncelleme çıkarılmayacak. Beklemeyiniz.

Telefonumun sürümü 4.1.1 . Güncellemeleri tarattığımda da bir tane çıkıyor.
Anladım. Son sürüm 4.1.2 . Ben de aynı telefonu kullanıyorum. Zaten son sürüm 8 Ekim 2013'te çıktı. Siz güncellemeye kalkışmamışsınız.

Anladım. Son sürüm 4.1.2 . Ben de aynı telefonu kullanıyorum. Zaten son sürüm 8 Ekim 2013'te çıktı. Siz güncellemeye kalkışmamışsınız.
Evet ve şu anda güncellemek istiyorum. Sadece sağlıklı bir şekilde nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum.

Teşekkürler ancak o tür işlere girmek istemiyorum şuan.

Yazılımınızı güncellemek basit . Ayarlar<
Evet ve şu anda güncellemek istiyorum. Sadece sağlıklı bir şekilde nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum.

Teşekkürler ancak o tür işlere girmek istemiyorum şuan.
Ayarlar>En altta cihaz hakkında>Yazılım Güncelleştirme>Güncelle Bu şekilde güncelleyebilirsiniz. Sonrasını zaten telefon size talimatları verecektir.

Yazılımınızı güncellemek basit . Ayarlar<

Ayarlar>En altta cihaz hakkında>Yazılım Güncelleştirme>Güncelle Bu şekilde güncelleyebilirsiniz. Sonrasını zaten telefon size talimatları verecektir.
Teşekkürler. Siz güncellediniz mi? Güncellemeden sonra herhangi bir sıkıntı oldu mu?

Teşekkürler. Siz güncellediniz mi? Güncellemeden sonra herhangi bir sıkıntı oldu mu?
Evet ben güncellemenin çıktığı gün güncelledim. Hiçbir sorun olmadı. Rahatlıkla yükleyebilirsiniz. Bu arada önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…