yani en iyisi stock romÇoğu ROM'da şarj sıkıntıları var hocam. Eğer uğraşmak istemiyorsanız olduğunuz ROM'da kalın.
Pek çok ROM Android 6'dan sonrasını görememiş.
Bu ROM'da şarj olmakla ilgili bir sorun belirtilmemiş ancak batarya ömrü kısa.
yani en iyisi stock romÇoğu ROM'da şarj sıkıntıları var hocam. Eğer uğraşmak istemiyorsanız olduğunuz ROM'da kalın.
Pek çok ROM Android 6'dan sonrasını görememiş.
Bu ROM'da şarj olmakla ilgili bir sorun belirtilmemiş ancak batarya ömrü kısa.
Öyle görünüyor. Debloated Stock'lara bakabilirsiniz.yani en iyisi stock rom
güzel stabil bir rom bulsaydım ona geçerdim hocam şu anda LineageOS 18 yüklüyorum stabil çalışır ise size haber veririm. sizde stabil bir rom bulursanız haber verirsiniz ilginiz için teşekkür ederim.Öyle görünüyor. Debloated Stock'lara bakabilirsiniz.
malesef hocam 18.1 de de şarj almıyorÖyle görünüyor. Debloated Stock'lara bakabilirsiniz.
Cihazın genel sıkıntısı anlaşılan. Neredeyse her ROM aynı hatadan bahsediyor. Yapacak bir şey yok gibi.güzel stabil bir rom bulsaydım ona geçerdim hocam şu anda LineageOS 18 yüklüyorum stabil çalışır ise size haber veririm. sizde stabil bir rom bulursanız haber verirsiniz ilginiz için teşekkür ederim.
malesef hocam 18.1 de de şarj almıyor
stock roma geri döndüm şu anlık.Cihazın genel sıkıntısı anlaşılan. Neredeyse her ROM aynı hatadan bahsediyor. Yapacak bir şey yok gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.