Samsung Galaxy S3 orijinal batarya sorunu

Rozi

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum olacaktı. Ben Samsung Galaxy S3 kullanıyorum, bataryası eskidi yeni orijinal batarya alayım dedim ama Samsung bayilerine bile sormama rağmen orijinal batarya stoklarda yokmuş, gelmiyormuş. Ne yapmam lazım? Şimdi başka marka bir batarya almaya korkuyorum ısınır, patlar vs diye. Ama Deji diye bir marka duydum bayağı kullanan varmış iyi diyor alsam mı bilemedim çünkü herhalde dediklerine göre artık Samsung eski telefonları için batarya üretmiyor dediler. Ne yapayım sizce?

Hocam model çok eski olduğu için stok kalmaması normal. Dediğiniz batarya elbette orijinali kadar güvenilir olmasa da idareten kullanılabilir.

6 yıl önce ben de kullanmıştım. Çok eski bir telefon ve bataryadan ziyade android sürümü gereği güvenliğinden endişe etmenizi öneririm. Yorumlarda ve forumlarda bahsedilen yan sanayi bataryaları kullanabilirsiniz ancak ömürleri kısa olacaktır. Telefonu elden çıkarıp 1000TL'e giriş seviye bir yeni telefon bile alsanız çok daha mantıklı hareket olur.

Deji markasını note4 ve note3 için kullandım original kadar batarya ömrü var ve uzun ömürlü. 1 yıldan daha fazladır kullanıyorum bataryayı bir problem yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı