berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 15 Nisan 2020 #21 Uğraşırım diyorsan @Sherif34 'ün dediklerini dene istersen, ama tecrüben yoksa zarar verme ihtimalin var. Kaybedecek bir şeyin yoksa deneyebilirsin.
Uğraşırım diyorsan @Sherif34 'ün dediklerini dene istersen, ama tecrüben yoksa zarar verme ihtimalin var. Kaybedecek bir şeyin yoksa deneyebilirsin.
Sherif34 Kilopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 669 Makaleler 1 Yer Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Teknisyeni 15 Nisan 2020 #22 lrkende dedi: Ya şey ben onu üstteki arkadaşa demiştim sonra düzenleme yaptı sanırsam.Haklısın dediklerinde deneyeceğim bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Hoş görelim o arkadaşın da bildikleri vardır.
lrkende dedi: Ya şey ben onu üstteki arkadaşa demiştim sonra düzenleme yaptı sanırsam.Haklısın dediklerinde deneyeceğim bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Hoş görelim o arkadaşın da bildikleri vardır.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 2 Temmuz 2020 #23 @Irkende hocam mesajınızı yanlışlıkla alıntıladım. Hazır alıntıladım tahmini çözümü de yazayım. Bence USB soketi bozuk. Soket değişmeli.
@Irkende hocam mesajınızı yanlışlıkla alıntıladım. Hazır alıntıladım tahmini çözümü de yazayım. Bence USB soketi bozuk. Soket değişmeli.