P pcislocked Ziyaretçi 7 Eylül 2014 #21 WHiSKeY dedi: O zaman sunu sorayim neden rootlamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Rec diye bi program var ekran kaydetme yazılımıymış. Root istiyormuş. Rec. (Screen Recorder) - Google Play'de Android Uygulamaları
WHiSKeY dedi: O zaman sunu sorayim neden rootlamak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Rec diye bi program var ekran kaydetme yazılımıymış. Root istiyormuş. Rec. (Screen Recorder) - Google Play'de Android Uygulamaları
WHiSKeY Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 151 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #22 Tamam. Sen olmussun Youtubeda yuzlerce video var aslinda. Root S3 yaz youtube o kadar aciklayici seyler bulucaksin ki.
Tamam. Sen olmussun Youtubeda yuzlerce video var aslinda. Root S3 yaz youtube o kadar aciklayici seyler bulucaksin ki.
P pcislocked Ziyaretçi 7 Eylül 2014 #23 WHiSKeY dedi: Tamam. Sen olmussun Youtubeda yuzlerce video var aslinda. Root S3 yaz youtube o kadar aciklayici seyler bulucaksin ki. Genişletmek için tıkla... Foruma sormaya o kadar alışmışız ki Google amca emekli olmuş Bir tane buldum sağolun. Daha sonra bu konuya bakacak arkadaşlar için buraya link bırakıyorum ihtiyacı olan alsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WHiSKeY dedi: Tamam. Sen olmussun Youtubeda yuzlerce video var aslinda. Root S3 yaz youtube o kadar aciklayici seyler bulucaksin ki. Genişletmek için tıkla... Foruma sormaya o kadar alışmışız ki Google amca emekli olmuş Bir tane buldum sağolun. Daha sonra bu konuya bakacak arkadaşlar için buraya link bırakıyorum ihtiyacı olan alsın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WHiSKeY Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 151 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #24 Rootladıktan sonra mutlaka farklı bir ROM kurun. Stock ROM'a göre cidden daha iyi, daha uzun ömürlü pil kullanımı vb. özellikler sizi bekliyor olacak
Rootladıktan sonra mutlaka farklı bir ROM kurun. Stock ROM'a göre cidden daha iyi, daha uzun ömürlü pil kullanımı vb. özellikler sizi bekliyor olacak
P pcislocked Ziyaretçi 8 Eylül 2014 #25 WHiSKeY dedi: Rootladıktan sonra mutlaka farklı bir ROM kurun. Stock ROM'a göre cidden daha iyi, daha uzun ömürlü pil kullanımı vb. özellikler sizi bekliyor olacak Genişletmek için tıkla... Dedim ya, sadece root istedim. Ben bilmem rom felan. Belki uzmanlaşırsam Android konusunda, o zaman bakarız.
WHiSKeY dedi: Rootladıktan sonra mutlaka farklı bir ROM kurun. Stock ROM'a göre cidden daha iyi, daha uzun ömürlü pil kullanımı vb. özellikler sizi bekliyor olacak Genişletmek için tıkla... Dedim ya, sadece root istedim. Ben bilmem rom felan. Belki uzmanlaşırsam Android konusunda, o zaman bakarız.