Samsung Galaxy S4 Root Tavsiyesi

ROM atılmış cihazı biraz kurcalamak, aradaki stabillik farkını anlamak için yeterli. Benchmark testlerine bakmaya gerek yok. Ayrıca pek doğru da değil. ROM, içerisinde benchmark testlerinde normalde alacağından fazla puan almasını sağlayacak bir kernel ile birlikte gelebilir.

Evet haklısın. Konu çok uzamasın diye attım. :ROFL::ROFL: Cyanogenmod kurduktan sonra sınıftan çok rahat 10 kişi
+ Kanka telefonu hızlandırmak için hangi Launcher'ı kulanıyorsun diye sordu. :D
- Kanka sen çok yanlış gelmişsin.
Deyip kapattım bir çoğunda. :(

ROM atılmış cihazı biraz kurcalamak, aradaki stabillik farkını anlamak için yeterli. Benchmark testlerine bakmaya gerek yok. Ayrıca pek doğru da değil. ROM, içerisinde benchmark testlerinde normalde alacağından fazla puan almasını sağlayacak bir kernel ile birlikte gelebilir.

Stabilite biraz kurcalamakla anlaşılmaz. Bir ay kadar kullanmak lazım. Ama söz konusu S4 olunca Cyanogenmod kurmak daha mantıklı haklısınız.

Sadece S4 değil. Her telefonu daha stabil hale getiren Custom ROM'lar var . (ROM çıkmayan telefonlar da var tabii)

Kendi telefonumdan örnek veriyim. (LG G2) Şu an Euphoria kullanmaktayım. Stock ROM'dan kat kat stabil olduğunu söyleyebilirim. Bundan önce de RR kullanıyordum. Onun için de aynısı geçerli. Gerçekten çok stabil ROM'lar ikisi de. Özellikle RR kullanırken 1.1 GB boş RAM'i görmek beni oldukça şaşırtmıştı. @CT Fletcher

_20150625_232048.JPG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı