Uğur Öztürk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2013 Mesajlar 1.047 Makaleler 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #2 G3'e hala gelmedi.
virtualman Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #3 Samsung veya Apple'a para vermek pişmanlıktır.
NeoAnderson Hectopat Katılım 11 Eylül 2014 Mesajlar 351 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2014 #4 virtualman dedi: Samsung veya Apple'a para vermek pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu yazmak içinmi üye oldun kişinin zevklerine kalmış birşeyi genelleyemezsin
virtualman dedi: Samsung veya Apple'a para vermek pişmanlıktır. Genişletmek için tıkla... Bu yorumu yazmak içinmi üye oldun kişinin zevklerine kalmış birşeyi genelleyemezsin
Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 4 Aralık 2014 #5 S5 kullanıyorum. Bana neden gelmedi ?
NeoAnderson Hectopat Katılım 11 Eylül 2014 Mesajlar 351 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Aralık 2014 #6 Cryptic dedi: S5 kullanıyorum. Bana neden gelmedi ? Genişletmek için tıkla... Türkiye için yayınlanmadı şimdilik Polonya sürümü var isterseniz odin ile yükleyebilirsiniz.
Cryptic dedi: S5 kullanıyorum. Bana neden gelmedi ? Genişletmek için tıkla... Türkiye için yayınlanmadı şimdilik Polonya sürümü var isterseniz odin ile yükleyebilirsiniz.
virtualman Hectopat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #7 NeoAnderson dedi: Bu yorumu yazmak içinmi üye oldun kişinin zevklerine kalmış birşeyi genelleyemezsin Genişletmek için tıkla... Haklısın herkesin kendi fikri
NeoAnderson dedi: Bu yorumu yazmak içinmi üye oldun kişinin zevklerine kalmış birşeyi genelleyemezsin Genişletmek için tıkla... Haklısın herkesin kendi fikri
KS KS S Strek Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 47 Makaleler 2 Yer İstanbul/ Çatalca Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2014 #8 NeoAnderson dedi: Türkiye için yayınlanmadı şimdilik Polonya sürümü var isterseniz odin ile yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim.
NeoAnderson dedi: Türkiye için yayınlanmadı şimdilik Polonya sürümü var isterseniz odin ile yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim.