Samsung Galaxy S5 mi? Yoksa Samsuung Galaxy Alpha mı ?

erayguzoglu

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok kararsız kaldım alpha almak istiyorum ama s5 daha mı iyi yoksa alpha mı daha iyi,alpha daha iyi ise yeni sürüm gelir mi ?

Samsung Galaxy Alpha Almalısın. Alpha'nın yeni sürümü gelmiyecek.

Galaxy S5 daha üstün özellik bakımından.

Ben şimdi sana Note4 önereceğim. Sen de diyeceksin ki "aynı fiyatta değiller".
Ben sana Alpha ile aynı fiyata, internetten, fiziksel mağzası olmayan internet sitelerinden almanı tavsiye edeceğim. Böyle sitelerde Note 4 1800-1900 arasında seyrediyor.
Neden ucuz dersen de böyle siteler telefonu ithalatçı firma tarafından garantiliyor. Samsung Türkiye tarafından değil. Ama Samsung Tr garantisinin olması da -bence- bir işe yaramayabilir. Çünkü garantiye göturduğunde kullanıcı hatası diye yapmamaları çok olası.

Ama fiyat beni aşıyor diyorsan S5 yerine Note 3 önerebilirim. Ama Note3ü mutlaka bir spigen kılıf ile kullanmalısın.

Ayrıca sen önceliklerini yazmamışsın. Kamera mı? uzun ömürlü olması mı? Dayanıklı olması-malzeme kalitesinin iyi olması mı(ki cihazın ömrünu doğrudan etkiler)

Note 3 alacaksan internetten almanı tavsiye ediyorum. Çünkü elinde 500tl gibi bir miktar elinde kalacaktır. Bu parayla zateN samsung tr garantisine ihtiyacın yok, telefonu iki kere yaptırırsın bu parayla. . Tabi ben telefonu bozmam veya kendimi şanslı hissediyorum diyorsan Alpha ile ayni fiyata(1800-1900) internetten Note 4 önerebilirim.

Katılıyorum. S5 alabilirsiniz. Benim söylemek istediğim internetten telefon almanın o kadar da yanlış olmadığıydı.

Samsung Galaxy S5 daha üstün bir cihaz ancak, bekleyip LG G4 satın almanı öneririm.

@Oğuzhan Altay Dostum fiyatlarını karşılaştırmayı denedin mi hiç? G4 2400TL'den girecek en az. S6 dan bile pahalı olabilir. Adamın dediği telefonlar 1800TL bandındalar. Zaten o kadar parası olsa S6 öneririm.

Alpha metal çerçeveli ve ekranı daha sağlam öte yandan s5 ile yakın işlem gücüne sahip (yanlış hatırlamıyorsam!). Her iki telefonda da parmak izi okuyabiliyor. S5 ise daha yüksek ekran boyutu ve çözünürlüğe sahip. Ayrıca Alpha bir ara model iken s5 ise ana model bir telefon(güncelleme önceliği şuan s5 ve s6 da). S5 su geçirmezlik özelliğine sahip ve Micro USB 3.0 portu var böylece bilgisayara bağlı iken daha hızlı şarj olabilecek ayrıca dosya aktarımı da daha hızlı.
Ben olsam s5 alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…