Samsung Galaxy S6 arka kameradan Ses Gelme sorunu

selamlar tekrar. arkadaşlar servisten geldi telefonum yaklaşık 5 gün sürdü süreç 2 yoluda düş 3 gün kalmış oldu. sonuca gelince servis formuna göre "kamera değişti, yapışkan kit değişti, yazılım yüklendi" denmiş. kamera uygulamasını açınca oluşan fışırtı ve titreme yok. ancak kapalı iken sallayınca gelen tıkırtı hafiften geliyor yine anlamadım. yapışkan kitin ne olduğunu ise bilemiyorum. yazılım güncellendi demişler zaten 5.1.1 güncel hali var idi hangi yazılım güncellendi onu da çözemedim :) işte böyle değerli arkadaşlar.
Kardeşim oncelikle hayirli olsun kapagin degismemesi iyi olmus orjinalligi bozulmamis en azindan kameradan gelen seste gayet normal güle güle kullan :)
 
arkadaslar aynı sorun suanda bende de var ben denızlıde oturuyorum antalyada hangı servise gönderdiniz ? yardımcı olurmusunuz izmirde ve antalyada varmıs servis geliş sresinin bir önemi yok sadece yapılsın bana yeterli
 
@huseyinkertik0 Denizli'de yaşıyorum dostum. Çınar'da, Horozlu'dan (meydandan) aşağıya doğru yaklaşık 200m indiğin zaman, Samsung yetkili servisini görürsün. Oraya teslim edebilirsin telefonunu.
 
Arkadaşlar o kamera sorunu bende de var servise gönderdim yazılım güncellemesi atıldı geri geldi sorun tekrar devam ediyor.diye kendim götürdüm servise tekniker o normal. Dedi sonuç alan biri varmı yardımcı olabilecek servise vermem gerekirmi sizce cihaz hiç bir şekilde darbe vesaire almadı 5 aylık cihaz yeni oldu serviste 3 tane telefon getirdi onlarda aynı sorun var ama güvenmek sıkıntı çünkü servisteki cihaz tamir için gelen cihaz güvenmek zor yani
 
3 ay once Samsung S6 edge plus telefonunu aldım ve telefonu sallayınca üst kısmından ses geliyor bu normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
27.04.2015 tarihinde samsungdan galaxy s6 aldım ve 4 ay kullandım. Gecen gun arka kamerayı acarken sanki zorlanma, fışırtı şeklinde sesler gelmeye basladı. 2 ya da 3 sanıye bu boyle devam edıyor ve bazen hıc durmuyor. Sureklı bu sesı cıkartıyor. Teli resetleme ihtiyacı duyuyorum.

Boyle bir sorunla karsılasan var mı acaba ?

Eki Görüntüle 107592
Kardeşim bunu garanti kapsamında mi yaptırdın herhangi bi ücret ödedin mi
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı