Samsung Galaxy S6 Edge Alternatif Şifre Sorunu

GlacierR

Kilopat
Katılım
22 Aralık 2015
Mesajlar
73
Yer
Ankara
Arkadaşlar telefona 12 mb'lık güncelleme gelmişti. Onu kurdum. Güncelleme sonrası telefon kendini yeniden başlattığı zaman yine parmak izim yerine, alternatif şifreyi istedi. Şifreyi doğru yazmama rağmen, bir türlü giriş yapamıyorum. Önceden de bu lanet şey başıma gelmişti ama öncekilerde 3-4 kere yanlış şifre yazınca hesabıma giriş yaparak kaldırmıştım, fakat bu sefer hesaba giriş yapın falanda çıkmadı. Şimdi alternatif şifreyi yazmanız için 40 dk bekleyin yazıyor. Cihazı sıfırlayamam, telefonda gereğinden çok fazla önemli bilgim var. Bir çözüm yolu var mıdır ?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu sitede yer alan uygulamayı deneyebilirsin. Android sürümü ile oynamadıkça garanti kapsamı dışına çıkma ihtimali biraz düşük.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı