Samsung Galaxy S8 vs S8 Plus (Anket)

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Muhtemelen S8 veya S8+ alacağım. Aklım S8'de çünkü S8+ ekranı büyük. Teknoloji mağazasında ikisini de elime aldım. Gerçekten muazzam telefonlar. S+'in artısı ise daha fazla pil. Kararsız kaldım. Ayrıca bu telefonlar cepte kılıf ile dururken sığmamazlık, kırılma, burkulma falan olur mu?(Boyut büyük ya) Şu an Galaxy S3 kullanıyorum boyutuna alıştım. :D Anket yaptım katılır mısınız? Siz alacak olsanız hangisini alırdınız ve neden onu alırdınız? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece pilden dolayı S8+ düşünüyorsanız gerek yok. Günlük kullanıma uygun pil testinde S8 kapandığında S8+'da %7 şarj kalmış oluyor. Arada aşırı fark yok.
Parmak izi ve tek elle kullanım avantajı bakımından S8 öneririm.

Şahsen daha kolay kırılabilir ekran ve biraz daha fazla batarya performansı için (ki bu günlük kullanımda hissetmezsiniz bile.) biraz daha yüzlük sayamam. Bu yüzden S8.

Youtube'ta testleri var bakabilirsin iki elinle bükmeye kalk bükemiyorsun o konuda için rahat olsun. S8 kullanıyorum cebe çok rahat sığıyor Spigen Neo Hybrid Gun Metal kılıfım var çok hoş tavsiye ederim. Son tavsiyem de kırılmaz cam alma uyumlu bulmak şuan imkansız gibi yanlardan sürekli kalkma yapıyor.

S8 Plus almanın hiçbir mantığı yok. Ekranı daha büyük ve pil daha büyük kavramları alınabilir bir model olmasına neden olmuyor. S8 modeli 5.8 ekran oldukça büyük bir ekran, Plus modelinin batarya performansı da aşırı seviyede yüksek değil sonuç olarak.

Aslın da burda tamamen olay kişisel tercihe dayanıyor. Neticesin de büyük ekran kullanımdan rahatsız olmam, severim dersen Plus öne çıkar ama ekran fark etmez dersen s8 özellik olarak pek fark yok zaten. Şahsi kullanımlar da arasında ki farkı anlayamazsın bile.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı