Samsung Galaxy S8 vs. S9

bthnkrtll

Kilopat
Herkese merhabalar. S9 Varken S8 almak kötü bir tercih midir? Aralarında çok fark var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe varsa S9 doğru seçim olur.
S8+ modelini araştırın aklınıza yatarsa alabilirsiniz.
S8 kullanıyorum ve beni tatmin ediyor. Üç ile beş sene daha kullanacağımı düşünüyorum açıkçası.
Ancak bir notum var. Modeller üzerinden değil Android Oreo 5 GHz Wi-Fi bağlantısında ekran kitlenmesi sonrası uykuya geçiyor. Bu sebeple Android Oreo kullanacaksanız bu bilgiye sahip olarak güncellemesini yapın S8 veya S8+ alırsanız.

Bütçe varsa S9 doğru seçim olur.
S8+ modelini araştırın aklınıza yatarsa alabilirsiniz.
S8 kullanıyorum ve beni tatmin ediyor. Üç ile beş sene daha kullanacağımı düşünüyorum açıkçası.
Ancak bir notum var. Modeller üzerinden değil Android Oreo 5 GHz Wi-Fi bağlantısında ekran kitlenmesi sonrası uykuya geçiyor. Bu sebeple Android Oreo kullanacaksanız bu bilgiye sahip olarak güncellemesini yapın S8 veya S8+ alırsanız.
Öncelikle teşekkür ederim önerileriniz için. İPhone 5s'den 8'e geçtiğim için android işletim sistemine pek aşina değilim. O yüzden not kısmınız da belirttiğiniz şeyleri anlayamadım.

Bir ara İOS üzerinde yaşanan Wi-Fi kapanma sorunu şuan Android Oreo sürümünde benzer durumu var.
5 GHz Wi-Fi bağlantısını destekleyen bir modem üzerinden 5 GHz olarak bağlanıp cihazı kullanmadığımız süre içerisinde Wi-Fi bağlantısı uykuya geçiyor veya kapatıyor kendini.
Cihazı kullanılmadığı süre içerisinde bildirimler gelmiyor 5 GHz Wi-Fi bağlantısında.

Ben bu sorunu yaşıyorum ve devam ediyor. Bir çok kişide bile aynı durum oluştuğunu belirten yazılar var. Çoğu kişi 2.4 GHz bağlantısına bile yaşadıklarını belirten konular gördüğüm oldu.

Bundan kaynaklı vazgeçmeyin almaya niyetiniz varsa. Yakın zamanda zaten Android güncellemesi gelecek.

Bana göre daha estetik olması , daha büyük batarya ve daha iyi kamera aynı zamanda daha iyi ekrandan dolayı S9+ tercih sebebim olacaktır , bir sonraki nesil cihaz olması sebebi ile donanım olarak birbirlerine yakın olsadalar da güncelleme desteği daha uzun süreceği kesindir yani bugünden itibaren 1 yıl daha.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı