Samsung Galaxy S9 Plus mı, iPhone 8 mi?

stillwerise44

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Önceliğim oyun ve hız. Beni S3 gibi kanser etmeyip 4-5 sene kullanabileceğim bir telefona ihtiyacım var. Oyun indirdiğimde kasıp donmasın, Instagram'dan Chrome'a geçene kadar 1-2 dakika olmasın, hemen geçsin istiyorum. Bu kriterlere uyan ve 4500-5000 TL'yi geçmeyen önerileriniz olursa açığım. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Kasim 2017'den beri iPhone 8 kullaniyorum, henuz bir yavaslamasi olmadi, canavar gibi kullaniyorum. Ha fiyati mi? Sacma fiyat, kabul. Ayni fiyata S9+'dan cok daha fazla sey alabilirsin su an, ancak 2-3 yil sonra hangisinin degeri hala yukarda olur? iPhone. Neden? Marka.

Ikisini de bi tekno magazada dene, kendine gore kullanimi rahat ve puruzsuz olani al. Herkes kendi icin en iyisi olani kendisi bilir

Bence note9 almaya bakın bu cihazın optimizasyonu daha iyi deniyor ayrıca batarya ve işlevsellik daha iyi. Ben aslında iphone sevenlerdenim ama o paraya iphone8 alınmaz! Bir seneye bataryası ölecek cihaz bu değer kaybıda iki yıl ve sonrası için mutlaka çok ciddi olacaktır çünkü apple dahil tüm markalar çerçevesiz cihaz satıyor ve bu kasanın işi bitti ilerde iki yıla para yapar diye hiç gidip iphone8 alıp o çileyi kendine çektirme alabilirsen en kötü cihaz iphone 8plus olsun apple tarafında.

Bende aynı durumdayım malesef. İphoneları seviyorum fakat ip8 in bataryası çok sırıtıyor ya ilerde batarya sıkıntısı çekersem diyor insan. S9+ un özellikleri de kendine çekiyor mantıklı düşünemiyorum

2017'nin nisan ayında 3800 TL ye S9 aldım çok memnunum gayet hızlı hiçbir sorunu yok Samsung kalitesi tartışılmaz daha önceden iphone kullandım ve gönül rahatlığı ile söyleyebilirim Apple'a tek kuruş verme ama karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…